Abdl > Příběhy
Banan - ode dnes kazdemu, kdo...
Iloveplenky:
Nejsem AB ale spíše DL, a to už od čtrnácti let.
13jh02:
Ty hranice jsou někdy těžko uchopitelné. Něco je povolené/zakázané od 15, 18 či 21 let. A v případě ABDL je těžké najít ten správný mix. V každém případě souhlasím, že pravidla stanovená jak legislativou, tak správci se musí dodržovat. Máte-li pochybnosti, není nic snazšího, než to zde prokonzultovat. Myslím, že je zde dost rozumných lidí, co ochotně poradí.
Pěkné příběhy mohou být i bez násilí či donucování...
janam3:
Vidím, že máte můj příběh stále v živé paměti.
Tyrion:
Já tady teď budu za ďáblova advokáta... Ale když pravidla, tak pravidla...
* Freeride - kdy: Únor 12, 2008, 17:21:20
* Malé velké nehody - kdy: Červen 17, 2007, 14:08:00
* Amsterdam Trip, kapitola 1-5 - Červenec 14, 2011, 16:11:00
* Počurávající teenegerka - kdy Červenec 14, 2010, 19:10:07
* Plenková polepšovna - Červen 17, 2007, 20:50:48
* Tehdy letěla ABBA část I. a II. - Červen 17, 2007, 22:15:31
* Alenčina osudová chyba - má to 5 kapitol, 16 jí je všude...
Určitě to není všechno. Taky jsem si všiml, že se to podobně řešilo už před bezmála patnácti lety, heh: https://abdl.cz/index.php/topic,274.msg2074.html#msg2074 ... A teď jako co s tím, jsou to prostě často dobrý povídky, jenom už se podle mě nevejdou do pravidel. A pochybuju, že by měl někdo práva a čas to přepsat.
Osobně si pohrávám s myšlenkou nějaké necenzurova(tel)né publikační platformy, přesně pro tyhle texty, ale to se snadno řekne a hůř udělá.
13jh02:
Možná to zaznělo v jiném tématu ... Asi nejvhodnější je vyhnout se přímému uvedení věku. U většiny příběhů by pak nebylo poznat, kolik je hrdinovi let a podobné debaty by byly bezpředmětné. Dohadům se díky zaměření nikdy nevyhneme, ale i můžeme argumentovat AdultBaby - tedy dospělých, kteří se vciťují do rolí dětí. Asi by také pomohlo nezmiňovat konkrétní produkty, ze kterých je patrná nezletilost - např. pampersXX, které dospělý uživatel těžko navlékne.
Co se týká různých nucení, je to hrozně obtížné. V některých dějích lze vypozorovat buď výslovný souhlas, či tichý souhlas. To bych toleroval. Ale sadopraktiky, kde je oběť nucena do něčeho, co vyloženě nechce s možnou zdravotní újmou bych ponechal specializovaným serverům, případně do speciální sekce "ověřených uživatelů", kde je zaručena plnoletost (např. těch, co prošli srazy, příp. jej poznali moderátoři/modří osobně).
U újmy na zdraví je zase na zvážení, zda k újmě došlo při nehodě, nebo bylo záměrné. Záměrné se mi nelíbí. Ale např. jako důsledek nehody může být akceptovatelné s následným vyrovnáváním se s následky. Z tohoto pak mohou vzniknout dost silné příběhy, které i přes drastičnost děje nikoho neurážejí.
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi