Abdl > Plenky
Trhání plen
babyserba:
Mě se stává, že když mám plný igelitový ID slip, tak se mi taky občas roztrhne na zadku z venku přesně uprostřed. Většinou, když jsem dost aktivní. Moje řešení je, že dodělám poslední necelý dva balíky, co tu mám a pak už mi to bude jedno :) .
martinpcz:
Přijde za vchodovými dveřmi jeden chlap se psem buldokem a vidí pošťáka v pleně.
Na to dá povel psovi: "Rexi, trhej!".
lukas.lithium:
Mi se taky trhají když jsou více mokré. Ale zatím jsem nenarazil na značku která by se neroztrhla.
Třeba betterdry/crinklz se roztrhnou snadno. Dražší značky, až když jsou opravdu hodně těžké. Jistota je vložit látkovou ale ta pak zase rychle začne studit.
kluk-v-plenkach:
Mi se už několikrát na zadku roztrhal ten igelit a naopak se to sypalo ven, díky bohu buď to zůstalo v posteli, nebo na koberci. Nikdy ne venku. Na to pomůžou leda igelitové kalhotky navrch.
Malejjelen:
Nikdy jsem s tím neměl problém snad u žádných plen. vybírám si ovšem ty kvalitnější. I Když jsou značně použité tak se max uvnitř trhá nasáknutá hmota. Ale igelit se mi nikdy neprotrhl, hlavně když mám ve většině případu bodyčko co plenu drží pěkně na místě.
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi