Abdl > Plenky

www.inkopleny.cz - prodej plen po kusech

<< < (11/29) > >>

www.inkopleny.cz:
Najradšej by som naskladnil všechno,  to mi ver ;) ale bohužiaľ nemám státisíce vo vrecku a ani najväčší sklad,  tak to musí ísť postupne... čo  zarobím,  to do toho vložím aby som rozšíril sortiment.  Teraz je hlavným cieľom doplnovat ABDL pleny aby boli na sklade z každého druhu dostatok...

Inak nieje problém objednať tie boostre ale prosím takéto veci (objednávky produktov a individuálne dotazy) prosím riešte so mnou buď v správe alebo emailom,  nech  sa to tu nespamuje...

Honza

jarda:
Tak dnes jsem vyzvednu balíček a moc pěkný už se těším moc děkuji

chlapeček:
Tak se musím přidat a pochválit tento e-schop . Plenky přišli v pátek.  Všechny jsem je již vyzkoušel a objednal si další.  O velikonocích budu sám na chatě a hodlám celou dobu strávit v plenkách . Ještě musím zmínit , že ve čtvrtek se mi ozval majitel e-schop s tim , že zapoměl do balíčku přidat jeden produkt . Hned mi nabízel satisfakci při další objednávce.  Beru to jako velmi slušné chování.  Už se těším na další zásobu.

umpalump:
tak děkuji moc balík depend za 100kč ktomu pár dalších spešo plen na spešo okamžiky fak paráda i rychlost super

www.inkopleny.cz:
Také děkuji za všechny objednávky a recenze. Děláte mi radost :)
Nyní nestíhám doplňovat zásoby: D
Ale už je na cestě další várka :) Budou také nové Bambino.
Ve čtvrtek večer 21:00 to dám na eshop a v úterý ráno, po svátcích to vyexpeduji.

Hezké ,mokré Velikonoce,
Honza

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi