Abdl > Plenky

www.inkopleny.cz - prodej plen po kusech

<< < (2/29) > >>

www.inkopleny.cz:

--- Citace: TBoy  Ledna 27, 2019, 16:02:20 ---Je to fajn ale bolo by dobré trochu rozšíriť ponuku tovaru. zatiaľ tam toho veľa nieje

--- Konce citace ---

Nieje problém sehnat jakýkoliv produkt dostupný na našem trhu, protože jsem domluvený s dodavatelem MK Market .

Chceš niečo čo nieje na sklade kontaktuj ma mailom (inkopleny@email.cz) ... sortiment budem dopĺňať ale na webe sú produkty len ktoré mám na sklade pripravené k odoslaniu aby zákazník nemusel čakať 5 dní na odoslanie objednávky

www.inkopleny.cz:
Promo AKCE :
udělej nákup v minimální hodnote 500,-kč (bez poštovního ) a ZDARMA dostaneš balík Molicare Mobile super M (14ks) nebo Attends Pull-ons M (14ks) v hodnote 349kč  .

Zadej do poznámky pri dokončení objednávky : molicare nebo attends

-Akce je limitovaná na 20 objednávek

www.inkopleny.cz
inkopleny@email.cz

abdlskretik:
Dobrý večer ten váš obchod z plenkami vy padá moc dobře  neříkám že si hned něco objednám ale do budoucna  o tom uvažuji jen se zato taka trochu stydím jak už jsem psal co se tyče abdl sem začátečník a rad bych vyděl jak vypadá balík jedné nebo par plenek na fotce kdy by to šlo   jestli je ta to zásilka  diskrétní nikdo okolo mě neví že se mi plenky libý pleny děkuji

www.inkopleny.cz:
Dobrý den,
Těší mě Váš zájem. Balíky jsou samozřejmě maximálně diskrétní. Pleny jsou baleny v neprůhledné fólii (při větším odběru v krabici obalené neprůhlednou fólií) a důkladně zafixovány lepicí páskou.
-na štítku je jako odesílatel uveden 267775.myshoptet.com, takže ani dopravce neví o jaké zboží se jedná

Pokud se bojíte že by mohl kurýr dát balík do rukou nesprávné osobě, doporučuji balík poslat na některou pobočku Zásilkovny nebo Pošty ...

Pokud jsem Vás stále nepřesvědčil, klidne mi napište na mail (inkopleny@email.cz) nebo na facebook (https://www.facebook.com/jan.honza.12382923) o jaké pleny máte zájem, já je zabalím a fotky balíku vám rád pošlu :)

abdlskretik:
je to pouze iformativni a tak bych vam nechtel přidělávat zbytečnou práci ale dojme tomu že bis jednalo o 1x SENI super- MEDIUM a 1xTena Slip Super - Medium 

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi