Abdl > Plenky
www.inkopleny.cz - prodej plen po kusech
Kwiky:
Tak sem si u vás koupil první balíček plenek.
A sem velice spokojen jak byly zabaleny. Byly dobře seřazeny v krabici a ta byla ještě zabalená do folie takže nešlo vůbec nic poznat.
Plenky sem si zatim ještě nevyzkoušel jelikož nebyl čas ale snad brzo si nějaké vyzkouším a určitě pošlu i foto.
abdlskretik:
A koukám ze majitel obchodu inkopleny rozšířil už zase sortiment už prodává i dudlíček a nové krásné plenky jen tak dál snad se vám daří dobře nejraději bych si taky něco obědnal ale mám strach
goodnite:
Dobrý večer všem strach bych neměl .Objednal jsem si asi okolo 30 ks ABDL plenek a uplně v pohodě. Velmi seriozní jednání prodejce mě vyšel vevšem vstříct , suprová komunikace a velmi rychlé dodání a velmi diskrétně baleno. Přeji si aby majiteli obchod jen skvétal je to super nic podobného u nás neni a ABDL plenky z LTX jsou předražený jak prase , za jeden kus od nich mám zde dva u některých i více.Doporučuju všem a majitele musím jen chválit a ještě doufám že časem obchod rožšíří o více ABDL věciček jako jsou nočníčky ,dupačky, punčošky atd. Ale vše chce čas a proto čím více nás bude nakupovat tím dříve se dočkáme rozšíření sortimentu protože vše něco stojí a aby mohlo být nové zboží musí napřed majitel něco vydělat .Budu se snažit něco nafotit a vložit foto.
tomasslama:
Tak jsem taky neváhal a objednal si z pár kusů. Byl to první nákup ABDL plínek a vůbec nelituji. Objednávka dorazila do dvou pracovních dnů, dorazilo vše co mělo a ABDL plínky jsou úplně něco jiného :)
Obchod mohu jen doporučit a doufám, že se vám to rozjede a bude to aspoň trochu v plusových číslech.
Díky
chlapeček:
Tak jsem neodolal a též si objednal abdl plenky . Souhlasím, že jinde jsou tyto pleny šíleně drahé. :)
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi