Abdl > Plenky

www.inkopleny.cz - prodej plen po kusech

<< < (26/29) > >>

www.inkopleny.cz:
Vážení zákazníci, obávám se že se schyluje k úplnému lockdownu, který by znamenal nemožnost odeslání zásilek. Proto pokud plánujete objednávku, udělejte ji co nejdříve.

S pozdravem,
Honza

gumplík:
Tak jsem udělal objednávku plenek po 3 balíkách, vše došlo v pořádku, dobře zabalené a navíc opět rychlé dodání. :) :D

Fanda mimi:
Musím říct, že na mně prodej na inkopleny.cz udělal velký dojem. Zaslání vždy rychlé, diskrétně zabalené a za bezkonkurenční ceny. Osobně jsem si oblíbil plínky Crinklz, a to Astronaut i Aquanaut. Oboje mají líbivé potisky, a hodně slušnou savost. Neplánujete naskladnit i tento typ plínek Crinklz https://www.youtube.com/watch?v=oXD6X7qpj4U? Děkuji za odpověď, a přeji hodně zdaru v podnikání.

themara:
Děkuji za rychlé vyřízení 19.4 objednal a dneska vyzvednul no prostě paráda díky mockrát :) :) 

www.inkopleny.cz:
to themara : Ahoj , děkuji za přízeň, objednávku a recenzi :) Škoda že jsi mi nenapsal email, zde se objevím jen občas ... Nyní čekám zásilku od CrinklZ (Betterdry M, L, XL a Aquanaut M) tak bych objednal i ty. Tak až příště :)

to Fanda mimi: Ahoj, i tobě moc díky :)

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi