Abdl > Plenky

www.inkopleny.cz - prodej plen po kusech

<< < (3/29) > >>

newbie:
Nechci autorovi kazit radost z toho o co se tu snazi, ale s cenami a promoaci aktualne bezici se jedna o ekonomickou sebevrazdu. Pokud se bude sortiment rozsirovat, tak mnozstvi otevrenych baleni na sklade bude stoupat s tim i hodnota ivestovanych prostedku s mizernou navratnosti. Nechci tvrdit, ze je potreba na tom ryzovat, ale nejake propocty by neuskodily. Jinak to skonci stejne tak rychle jako to zacalo. Pokud teda autor nema dost prostredku navic a nedela to pouze jako sluzbu ostatnim bez vyhlidek na navratnost investice. Nejvice stoji cas a naklady na dopravu. Tj doba stravavena balenim, papirovanim a dopravou baliku na postu atd. To si malokdo uvedomuje.

www.inkopleny.cz:
Viem,že na tom nikdy nezbohatnem,  ale ako privýrobok by to bol super , ak by sa to rozbehlo... Avšak na to potrebujem ľudí naučiť nakupovať u mňa.  To sa snažím zmieňovanými promo akciami ktoré dotujem...
Ceny či už nákupné alebo predajné mám vyratané tak , aby to bolo výhodné ako pre mňa ,tak aj pre zákazníka. 
Jasné že by som oveľa viac zarobil kebyže som namiesto tých hodín čo trávim s eshopom, zobral práci presčas,  ale toto ma baví .
Dávam tomu 3 mesiace na rozjazd,  ak mi zisk  po 3 mesiacoch nebude stačiť ani na pokrytie mesačných  nákladov (sklad,web,benzín) tak sa na to vykašlem.

Pokiaľ budem vidieť záujem od Vás , nemám problém do toho pravidelne investovať a rozširovať eshop.

Defender:
Výborný nápad, doufám že tvůrci e-shopu vše bude klapat a že rozšíří nabídku. Držím palce. Pleny po kusech na českém trhu podle mě chybí. Takhle máme možnost vyzkoušet všechny značky atd.

www.inkopleny.cz:
co konkrétně se ti nezamlouvá?

--- Citace: littlebaby  Února 02, 2019, 18:36:35 ---Dobrý nápad, jen ten design stránek by potřeboval trochu zkrášlit tak, aby se mohl cítit klient bezpečně :)

--- Konce citace ---

--- Citace: Defender  Února 02, 2019, 11:42:41 ---Výborný nápad, doufám že tvůrci e-shopu vše bude klapat a že rozšíří nabídku. Držím palce. Pleny po kusech na českém trhu podle mě chybí. Takhle máme možnost vyzkoušet všechny značky atd.

--- Konce citace ---
Díky :)

www.inkopleny.cz:
Díky za feedback :) Snažil som sa to spraviť jednoducho a prehľadne . Primárne svoj čas a peniaze investujem do nových produktov a službám pre zákazníkov .
Design určite budem vylepšovať , ale momentálne to nieje moja priorita . Chcem aby boli zákazníci spokojný so zakazníckym servisom , vzorkami zdarma k objednávke,  promo akciami , dobou dodania a hlavne  pridanej hodnoty v podobe možnosti kúpy kusoviek , ktorých balenie  mi zaberie množstvo času , bez prirážky na cene .

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi