Abdl > Příběhy

škola v přírodě

<< < (2/2)

Tomasek666:
to mi připomnělo letošní trable v nemocnici kdy jsem šel na Gastroskopii strčily mi hadicu do krku a už to měly na sobě :D
Rauliku jinak děkuji myslím že jsem udělal dobře že jsem to napsal ,protože jsem si na to jen tak vzpomněl a je zapotřebí se vyzpovídat :D

goodnite:
Jo učitelky jsou asi všechny stejné taky jsem měl kakací nehodu na školním výletě ale to mě bylo asi 10 nebo 11 let. Bylo to v nějakém národním parku po oznámení že nutně musím mi bylo odpovězeno že jsme v NP a tady se smí pouze po vyznačené trase a záchody při  ní nejsou takže to musím vydržet do nejbližší osady cca 4 km no asi po 20 min jsem nevydržel a pustil to do gatí . Byla to v ten moment snad
 nejhorší chvíle jakou jsem kdy doposud zažil to že jsem se pokadil několikrát doma bylo úplně něco jiného než před spolužákama a učitelkou no měl jsem to na krku snad každý výlet až do deváté třídy.

Tomasek666:

--- Citace: goodnite  Prosince 30, 2018, 02:46:15 ---Jo učitelky jsou asi všechny stejné taky jsem měl kakací nehodu na školním výletě ale to mě bylo asi 10 nebo 11 let. Bylo to v nějakém národním parku po oznámení že nutně musím mi bylo odpovězeno že jsme v NP a tady se smí pouze po vyznačené trase a záchody při  ní nejsou takže to musím vydržet do nejbližší osady cca 4 km no asi po 20 min jsem nevydržel a pustil to do gatí . Byla to v ten moment snad
 nejhorší chvíle jakou jsem kdy doposud zažil to že jsem se pokadil několikrát doma bylo úplně něco jiného než před spolužákama a učitelkou no měl jsem to na krku snad každý výlet až do deváté třídy.

--- Konce citace ---

Ale buď rád že ti nechtěly dát plenky jako mě je sice pravda že jsem je mě cca v 7 letech ale i tak :) ale nebýt tohoto tak bych dnes nebyl asi tam kde jsem že se mi to líbí a ještě víc není mi to cizí :) ,ale jsem rád že každý kdo sem napsal se podělil o své životní situace z dětství

Navigace

[0] Seznam témat

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi