Abdl > Srazíky, akce a setkání
Sraz 16.3
fsi:
Ahoj všem!
Omlouvám se, ale při odchodu jsem šlápl do díry před domem, kde mi zůstala noha, kterou jsem sám nedokázal vytáhnout.
Díky pomoci toho kluka se zvláštním nickem, který už nevím (něco na “T”) jsem se dostal k autu a dojel domů.
Naštěstí mám automatickou převodovku, takže jsem zraněnou levou nohou nemusel mačkat žádnou spojku.
Každý krok ne ale hodně bolí, mám to zhmožděné a podřené, doufám že né zlomené. Přeji vám příjemný zbytek party a doufám, že příště se moje účast obejde bez zranění. Jste všichni moc fajn lidi a příjemně mne to překvapilo.
fsi:
Mám tu dva léčivé prostředky: AloeVera a Pilsner Urquell. Uvidíme, který zabírá lépe.
fsi:
A taky jsem přemýšlel, že bych rád změnil svůj nick na něco smysluplného. Jak to mám udělat?
fsi:
Btw. Teď v mojí situaci budou plenky nikoliv zábavou ale nutnosti, a to alespoň po nějakou dobu.
fsi:
Možná to z mých předchozích příspěvků nevyplynulo zcela jasně, ale je mi moc líto, že jsem tam s vámi nemohl zůstat celou dobu. Jel jsem vyvenčit pejska, ale ten se stejně mezitím posral a poblil, takže kdybych nikam nejel, vyšlo by to nastejno, nebo skoro nastejno a nepřivodil bych si úraz.
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi