Abdl > Srazíky, akce a setkání

Sraz 2019

<< < (2/5) > >>

raulik:
Fakt mi nerikejte, ze mate pristi rok zabran tak, ze muzete v jednom ci dvou mesicich. Pokud je opravdu zajem se dostavit, bylo by vhodne se trochu snazit.

Zmenil jsem tedy otazku ankety - kdy muzete, ne kdy byste nejradeji. Kdyz vezmu treba tento sraz - 18 dorazivsich, tak deleno 12 to znamena, ze na nektere mesice by dorazili i dva lide...

13jh02:
Je to fakt... V některých měsících na příští rok mám akcemi obsazeny všechny víkendy už letos. Něco každoročně pracovní, něco dovolené, něco další pravidelně konané volnočasové... Takže jsem zahlasoval pro ty, kde jsou volné alespoň 3 víkendy a tedy nejvyšší pravděpodobnost účasti. V těch zbývajících záleží na termínu. Ten letošek to byla trefa ve správném měsíci a hlavně včas oznámeno. Následně jsem nabídky na další 2 akce, které jsem už odmítal... Nežiji jen "plenkařením" a mám i jiné "únikovky"...

kamikaze3214:
Ahojte já se na to dívám tam mě je vcelku jedno kdy se to udělá já su schopny udělat sraz v každém měsíci a budu rad když ho budu moct zase organizovat Krtek

fsi:

--- Citace: raulik  Listopadu 20, 2018, 21:44:54 ---Fakt mi nerikejte, ze mate pristi rok zabran tak, ze muzete v jednom ci dvou mesicich. Pokud je opravdu zajem se dostavit, bylo by vhodne se trochu snazit.

Zmenil jsem tedy otazku ankety - kdy muzete, ne kdy byste nejradeji. Kdyz vezmu treba tento sraz - 18 dorazivsich, tak deleno 12 to znamena, ze na nektere mesice by dorazili i dva lide...

--- Konce citace ---
To je teda dost zkreslena statistika.
Asi jako kdyz se vezme 200 poslancu, 81 senatoru a 1000 bezdomovcu a kazdy z nich ma v prumeru 30.000 czk mesicne...

fusak:
To nie je štatistika, to je logika, a tá nepustí :)
Úplne presne, na základe Dirichletovho princípu, existuje aspoň jeden mesiac, ktorý by vyhovoval najmenej dvom.
V rámci časopriestoru je pre mňa skôr podstatný ten priestor (miesto), než čas. Hoci paradoxne, tentoraz, žiaľ, vyhovoval priestor (Brno), ale nie čas. Predsa len, na stretávku zo školy sa akosi patrí prísť.

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi