Abdl > Prodám / koupím / hledám

Objednávka plenek pro dospělé s dětským motivem od www.plenkybobanek.cz

<< < (5/6) > >>

nuk-boy:

--- Citace: wetdiaperboy  Listopadu 02, 2018, 19:07:34 ---Přátele, tak pridejte nekdo fotky kdo uz je vlastni a je spokojenej, taky mam objednáno, byl jsem jeden z tech , kteří prvotně psali a žádali obrazkove plenky , ja ty same motivy videl v číně a děsně se mi líbili (konkretně motiv farma ), oni určitě pocházeji odtama a mají jen logo našité v ČR ale hlavně že je mám na ceste  8) velká spokojenost .

--- Konce citace ---

Nemyslim si, ze je to preprodej z ciny. Uz v prvnim prispevku je napsano ze usili. Latky mozna z ciny budou, protoze nektere motivy, ktere Bobanek nabizi v detskem sortimentu uz jsem videl a jeden z nich mam dokonce na plenkach od unikmocu.

ababyi:
https://www.plenkybobanek.cz/kontakty/o-nas

Tu sa to docitate presne.

nuk-boy:
Aha. Takze si nechava sit na zakazku v cine.

wetdiaperboy:
vzhledem tomu že můj dotaz na Bpbánek pred rokem byl zda by nemohli ušít i plenky pro dospele s motivy farmy, bylo mi napsano že maji pouze 4 jednobarevne pleny pro dospele, tudiz si myslim že je nešijí, na aliexpress jsem videl všechny tyto motivy :-))

mrsorry111:
Ahoj. Jak tyhle plenky perete? Učím se teprve prát. Je třeba něco na to koupit? Jinak než normální prádlo? Díky za radu

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi