Abdl > Prodám / koupím / hledám
Objednávka plenek pro dospělé s dětským motivem od www.plenkybobanek.cz
nuk-boy:
Tak mi dneska prisly (lvicci velikost M) a je to naprosta dokonalost. Od bobanka je to moje prvni plenka. Mam troje plenky jeste z unikmocu.com (predtim nez skoncili) taky s detskymi motivy (moc hezke), ale kvalita provedeni, materialy a strih v tom je bobanek o svetelna leta pred nimi. Smekam klobouk a urcite vsem doporucuji. Za sebe musim rict ze je to Rolls Royce mezi plenkovymi kalhotkami. Baleni diskretni, ani jmeno firmy neni na baliku, takze nikdo nema ani potuchy. Rychlost dodani bleskova (objednano v nedeli, dnes uz je mam na sobe). Preju firme at se jim dari co nejdele a spoustu spokojenych zazkazniku nejen z rad nasi komunity.
bobo:
Ked mam pas 110 mam objednat M ci uz L ake mate skusenosti?
nuk-boy:
Na 110 bych vzal spis velikost L. Ja mam v pase necelych 100 a velikost M mam zapnutou na 50%. Ale M ti urcite bude taky. Zalezi asi jake se ti libi vzory. Nebo vem jedno M a jedno L. Zkusis a druhe, kdyby ti hodne nebylo, tu podle me prodas bez problemu.
wetdiaperboy:
Přátele, tak pridejte nekdo fotky kdo uz je vlastni a je spokojenej, taky mam objednáno, byl jsem jeden z tech , kteří prvotně psali a žádali obrazkove plenky , ja ty same motivy videl v číně a děsně se mi líbili (konkretně motiv farma ), oni určitě pocházeji odtama a mají jen logo našité v ČR ale hlavně že je mám na ceste 8) velká spokojenost .
nuk-boy:
Docela by me zajimalo kolik lidi si jiz koupilo tyto plenky nebo kdo to ma v planu. Nemohl by nekdo vytvorit anketu?
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi