Abdl > Srazíky, akce a setkání

Sraz 17.11.

<< < (18/20) > >>

boy_in_nappies:
Má někdo, prosím, ten díl Tabu s Vendulkou? Dík

cesestka:
taky pro mě to byl první sraz i když jsu tady registrován více jak 10 let. Nedělá mě problém se krátce představit, ale myslím si že nejen nováčkové by se měli představit, protože pro nováčky jsou všichni taky nováčci. Ale nějak se to rychle zamluvilo. Stejně pak opři vykládání se člověk vlastně ostatním představí. Příjemné prostředí, příjemné účastníci. Zajímavé (negativní zážitek) pro mě bylo, že ačkoli byl sraz v Brně, nikdo z Brna nebo okolí tam kromě mě nikdo nebyl - ale za to nikdo z nás účastníků nemůže. Hezké vánoce!! (sraz mezi svátky asi není dobrý nápad - viz výše)

cesestka:
Ho a ještě jsem zapomněl poděkovat za dvě výhry v tombole!! :)

13jh02:
I já díky za sraz. Konečně k nickům znám nějakou tvář. I když "představovat" si člověka podle nicku také není marné - fantazie je bezbřehá :D.
Co jsem si všiml, některé osoby hlásící se k Brnu, deklarovaly, že nemohou. Takže z Brna akorát hostitel Krtek (a Romča). Takže Brno alespoň malé zastoupení mělo ;) Já poloviční brňák a poloviční východočech si naopak odpustil víkend ve Východních Čechách, abych se srazu mohl účastnit. Takže bych se taky mohl počítat, že ;)
Setkání bylo podnětné a do někdy příště snad zapracuji na výbavičce. Doposud jsem takový "chudší" potrefený...

petka63:
Zdary všem,
předně bych chtěl poděkovat organizátorům za organizaci srazu, zvolené místo a i Všem účastníkům za super akci a to i díky jejich přičiněním! (včetně nováčků)

Další sraz bych navrhoval v lednu (např. první týden po silvestru - "ABDL silvestr"?) nebo v únoru - hory nebo vysočina, prostě na sněhu ... bude-li.

Případně pak v létě někde u přehrady v kempu, pod stanem nebo v chatkách.

ps: někdo na akci hodil použité pleny (2 kusy) za gauč - venku byl velký koš, jen na použité pleny... nechci řešit kdo, neb určitě nikdo ... (i tací jsou tu)  >:(

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi