Abdl > Srazíky, akce a setkání

Sraz 17.11.

<< < (4/20) > >>

raulik:
Idealne napis na ten email a pak tady nahore ve vlakne zaskrtni v anketce. Pak to dame do kupy s krtkem (poradatel).

Co se tyce strachu - strach ma kazdej poprve - ale nemas se ceho bat. Proste se potka par lidi, ktery neco spojuje v prostredi, ktere je pratelske tak, jako jsi zatim nepoznal (nebo snad muzes byt nekde skutecne sam sebou ? ). Obecne plati, ze at uz tento, ci jine srazy (i jinych zalib) jsou o tom, ze nikdo nikoho neodsuzuje. Napriklad v Praze na kecacich ctvrtcich potkas pejsky - lide s maskami psu, nahace - obcas i komplet, subiky - ktere vede na voditku treba jejich pan apod. A jestli ma nekdo plenku, nebo dudlika ? To nikdo resit nebude. Na nasem vlastnim sraze uz komplet ne. Tak ci tak, diky za to, ze nabizis svezeni ostatnim.

Kubík:
A co když mám psí masku obojek a plenku? :D

raulik:
Tak te nema smysl jit vyvencit na zahradu :)

petka63:
Jak jsem psal, jedu: "Plzeň - Praha - Brno" a zatím jen já (auto je papírově pro 5, ale max. 4 lidi celkem, to paté místo je tak na pár km, ne na cca 200 km)

--- Citace: peja  Října 17, 2018, 09:51:08 ---Do Brna se dá dostat pohodlně i vlakem a je to levnější než auto. Ba dokonce jet do Brna autem je na hovno. Navic když se opičí po Praze a zaváděj tam debilní modrý, zrovna to jsme v Brně nepotřebovali.  Třeba RegioJET cena od 95Kč, je to low cost, tedy bez služeb, Raijet Českých drah okolo 200Kč. Jezdim za kamarády a na mezinárodní výstavy typu veletrh elektroniky na jaře a na podzim strojírenský veletrh.  17.11. ještě neví jak budu mít , tak nevím jestli bych se přidal.

--- Konce citace ---

Praha - Brno cca 200 km, spotřeba cca 4,0 kg CNG / 100 km, 1 kg CNG cca 25 Kč = 200 Kč ... a ještě k tomu započty dopravu v Praze na bus/vlak a v Brně z busu/vlaku na místo srazu.

--- Citace: raulik  Října 19, 2018, 18:28:33 ---K cene dopravy. Da se i zadarmo, a sice zu fuss (po svejch). Nicmene pak jeste potreba pocitat dopravu po Brne (sraz je mirne za Brnem). Timto prosim diskuse o cenach autobusu, vlaku, tramvaji, metra, trolejbudu, doubledeckeru a lodi koncim.

Pokud ma nekdo volna mista v aute a je ochoten vzit dalsi, at napise odkud jede a kudy.

--- Konce citace ---

Omlouvám se, již na téma ceny cesty mlčím.

--- Citace: Kubík  Října 19, 2018, 23:35:01 ---A co když mám psí masku obojek a plenku? :D

--- Konce citace ---

Takže mám vzít hliníkovou klec do kufru? - vozím tam dvě čokliska - velikosti L. A budeš-li hodný, taktě i něchám proběhnout na odpočívadle, ale nepřebaluju :-)

Kubík:
Hmm klec ...

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi