Abdl > Příběhy
Tatínkova malá neposeda
Holčička:
Určitě ano jen nevíme kdy, máme teď až moc aktivit v normálním životě, hodně prace, stěhování, svatba atd atd a jsme rádi ze nám občas zbyde čas na to dat fotku na nás instagram: daddyandlittle51 :( ale tohle narocne období také nebude trvat věcně takže se budeme snažit třeba v mezicasech neco vymyslet, můžete nám dat klidne nějaký námět na povídku :) ať máme inspiraci
Kralka:
Mě by třeba zajímalo jestli se malička i pokakala někdy? Když už má ty plenky.
abdlskretik:
Dobrý večer nejdřív bych vám chtěl poblahopřát jestli jsem to dobře ceká vás svatba tak vám přeji dluhy a šťastný život a manželství pls moc vám to závidím hlavně panu budoucí manželovy mít doma tak pěknou malou holčičku se jen tak nevidí a zároveň sem vás chtěl porosit o schválení na vašem instagranu daddyandlittle51 sem tam jako leprakon1 moc prosím
Holčička:
--- Citace: Kralka Ledna 27, 2019, 00:02:59 ---Mě by třeba zajímalo jestli se malička i pokakala někdy? Když už má ty plenky.
--- Konce citace ---
Nezlob se, ale takové otázky nám nejsou zrovna příjemné a už vůbec ne když je máš potřebu psát veřejně, úplně nejlépe na instagram do komentářů pod fotku! A pokud nedostaneš odpověď tam, tak napsat alespoň sem :-\ Na takové věci ten účet opravdu nemáme a mít nebudeme. A budeme tě muset zklamat, ale odověď na tvou otázku je ne.
Holčička:
--- Citace: abdlskretik Ledna 27, 2019, 02:53:41 ---Dobrý večer nejdřív bych vám chtěl poblahopřát jestli jsem to dobře ceká vás svatba tak vám přeji dluhy a šťastný život a manželství pls moc vám to závidím hlavně panu budoucí manželovy mít doma tak pěknou malou holčičku se jen tak nevidí a zároveň sem vás chtěl porosit o schválení na
vašem instagranu daddyandlittle51 sem tam jako leprakon1 moc prosím
--- Konce citace ---
Moc děkujeme, už schváleno :-).
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi