Abdl > Plenky

Plenky a sex ...jedno jsou

<< < (16/20) > >>

gumidek:
Kdysi jsem se bývalé ženě přiznal ke svojí slabůstce.Celkem to k mému údivu pochopila.Pak jsem dlouho sbíral odvahu,abych se s ní mohl v gumových kalhotkách pomazlit.Přistoupila na to.Bylo to hezké,ale nebylo to tak vzrušující,jako představy.Až jednou.To jsem nevěřil svým uším.Chtěla,abych jí svoje gumové kalhotky zavedl do pochvy.Měl jsem takové jemné,tak jsem jí to opatrně udělal.Pak jsem je ještě svým tvrdým nástrojem posunul co nejhlouběji.A přišlo i úplné finále.Nádhera,rozkoš!!Myslím,že i jí se to líbilo.Pak jsem ale chtěl později čím dál víc a to bylo špatně!!Pánové,užijte si,ale nepřehánějte.Dnes jsem rozvedený a jen vzpomínám (ale stále v gumových kalhotkách s plenkou ;) )

marecky:
ahoj plenky jso moc dobre na sex kdyz nemate partnera ci partnerku plenky vas uspokoji

voki1852:
Plenky jsou moc sexy samy od sebe,vzájemné přebalování to je nesmírně vzrušující.Což takhle se sejít třeba u mne doma několik kluků a hrát si na batolata?Klidně už tento víkend.Marek

tretioko:
Sice mu AB chipje trochu divnej, ale bez sexu (tj. delat to s nekym,) se cas od casu neobejdu. A jestli u toho mam nebo nemam pliny, je mi celkem jedno. Asi jsem udelal podobnou blbost, ajko gumidek, ale nam v tommo cjasno, ta moje ex. je fakt divna, podle vseho nema jasno ve svy sexualni orientaci. A zkouseli jsme kdeco. S nicim jsem ji nezaujal, ani "normal," oral uz vubec, anal nerad zase ja, BDSM ji taky moc nebralo a AB mi tolerovala taky jen omezenou dobu. Nevim, co jsem udelal blbe, ale tech veci, ktery zapricinily nas rozchod bylo povicero a  moje je AB jen jedna z mnoha pricin a pro me ani neni rozhodujici. Holt nemam moc stastnou ruku pri vyberu.

PetrMyslivec:
Jelikož se dnes něco přihodilo - něco velice pozitivního, mohu konečně vycházet ze svých vlastních zkušeností a tak trochu oponovat  :D - rozhodně se nedá paušálně říci, že sex a plenky jednou jsou... a mohu vám říci jednu věc - téma ženy a plenky (pokud mluvíme o pravých plenkařkách, které k tomu mají vztah už od malička) je pro mně po dnešku ještě daleko větší záhadou.

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi