Abdl > Plenky

Plenky a sex ...jedno jsou

<< < (15/20) > >>

Vendulka:
To byl vtip, nebo sen? :lol:

VENDI:
On to nebyl sen Vendulko, on si to jenom myslí.

Vendulka:
Hodně lidí neví, že jedna vlaštovka jaro nedělá. I když ta představa je nádherná. :P

Anonymous:
Ano velmi rad by som to chcel skusit lebo mam rad perverzne hratky spojene v pocuravani sa a noseni plenek a do nich sa samozrejme tiez pocuravam ale ako tu vsetci pisete ze to pred svojimi partnerkami tajite ja som to netajil a dokonca mozem povedat ze som asi aj trochu vyhral na narodeniny mi priatelka objednala velky balik cez internet, na pocudovanie mi ho zaplatila a povedala ked ta tak velmi lubim a viem ze mas to velmi rad ked mozes nosit plienky a pocuravat sa do nich tak som ti kupila rovno tri baliky takze do kopy to je 60kusov plienok....Ale vratme sa k tomu sexu navrhy boli pekne aj som na nej lezal v plienke a ona bola naha ale povedala kym si ju nedas uplne dole tak sex nebude a ked som bol velmi s toho vzruseny ze mi dovolila s plienkou sa jej triet o jej nahu pipinku tak som tu plienku odlozil a vasnivo sa s nou pomiloval...
To je moj pribeh napiste nieco viac ludia viem ze tam ste viaceri ale bojite sa o tom rozpravat...
Ja som nasiel tuto stranku len pred troma dnami a som rad ze som nieco take nasiel...

leonek:
Tuto rubriku "plenky a sex" sleduji již několik let. Ale myslím, že lépe je na to jít  opačně. Tedy nejprve ženu natolik sexuálvě vzrušit  hraním s její vagínou, že si poté nechá líbit třeba i zabalení do plenek, jen když ji pěkně uděláš.

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi