Abdl > Plenky

Plenky a sex ...jedno jsou

<< < (13/20) > >>

Vendulka:
U někoho v žádném případě. Protože žádný nemají, tak nemají co překonávat. :D

petka63:

--- Citace: "tepsy" ---...Překonat ostych? To jde...?
--- Konce citace ---
a) Tak dlouho nad tím přemýšlet, tak dlouho potom toužit, až se prostě jednoho dne člověk odhodlá.
b) platí jen pro objednávku přes internet: Udělat to lehkým vlivem alkoholu ... odbourává zábrany.
c) viz: Vendulka, mluví z vlastní zkušenosti  :D

PetrMyslivec:
Překonat ostych jde stejně tak jako u všeho ostatního. Plenky nejsou ničím ýjimečné. Každý z nás se čas od času dostane do styku s nějakou trapnou a hodně nepříjemnou situací, kterou prostě musí řešit a neexistuje jiné východisko. Narozdíl od těchto situací, u kterých si přejeme abychom je měli projednou zkrku a už nikdy víc, tady je motivace dosáhnutí toho co chceme. A člověk pak na sebe může být hrdý a danou situaci příště zvládne bez problému.

tepsy:
Petře, taky jde trochu o lidi okolo. Moje matka relativně snadno překousla, že se mi líbí BDSM, ale kdybych jí řekla, že se mi líbí anální sex, asi by mě coby ateistka táhla ke zpovědi...  ;)

pipas:
Tepsy mám pro tebe radu,víš tak to prostě mamince neříkej nemusí vědět vše ne?Za to se na tebe zlobit nemůže a neboj ateisti normálně ke spovědi nechodí.Zdravim a hlavu vzhuru to co ti dělá dobře vždy řekni jen tomu s kým prožíváš svůj intimní život.

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi