Abdl > Plenky

Plenky a sex ...jedno jsou

<< < (9/20) > >>

lycanth:
Ne, stále mluvíme o sexu a plenkách. Zrovna tento víkend sa mi stala podivná vec: holke, čo sa kľudne počúra v plienkach a potom si v jej mokrých plienkach zašukáme, vadilo, že sa počúrala do postele - nechcela mať sex v mokrej posteli, ale mokré plienky jej nevadili. A to som si zrovna prednedávnom kúpil pár plachiet a igelit na postel práve na túto príležitosť, pretože bedwetting mám strašne rád...

Panenka.CD:
Ahojky
Mě by se líbilo, nosit plenky povinně.. akorát chybí človíček, který by mne k tomu nutil... Pěkně několik vrstev, je to moc příjemné a vzrušující.. A pak chodit třebas po městě a dělat jako že nic  ;-)

Sonya:
Ty ses pěkně vybarvila  Xbiggrin

babyna:
Ahoj já mám partnerku a ví o mne že plenky nosím a ještě mi je sama kupuje, ale nelíbí se jí to když je nosím když sem s ní. Takže je nosím jen když nejsem s ní. Sice mne to mrzí, ale zas sem rád že to ví a nemusím před ní nic tajit. Je tolerantní, líbí se jí že jsem TV a převlékám se do dámského, děláme různé praktiky, ale plenky se jí prostě nelíbí.

Chlap-ec:
hmmmmmmm  ty sa mas, ja by som bol rad nuteny nosit plienky a tiez nuteny sa obliekat do zenskeho, uz len pri tej predstave ma to vzrusuje.....

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi