Abdl > Plenky
Plenky a sex ...jedno jsou
Sonya:
Mimi-Tom: A dělala to čistě pro tebe nebo se jí to začalo i líbit?
Vendulka:
Vezmu to popořádku na poslední tři příspěvky:
Mimi Tom: Tomu, že většina dětí je učena, že se to do plen nedělá, se musím smát. Když mají na sobě pleny, tak jim určitě nikdo takovou věc neřekne. Když už je nenosí, tak o plenách není třeba hovořit.
Martin: Souhlasím s tvoji odpovědi.
Sonya: Správná otázka. Odpověď bude určitě taková, že to dělá, protože se ji to začalo líbit.
mimi-tom:
Znám asi dvě maminky, kterým začali děti chodit na nočník ze dne na den a říkali si bez problémů. Ale pokud vím, snaží se maminky jednak děti co nejdřív naučit být bez plen a chválí je když to stihnou na nočník. Jinak má přítelkyně to dělá pro mě, ne proto že by chtěla sama. Spontálně je nosím jen já :-)
Vendulka:
Že děti začnou chodit na nočnk ze dne na den je běžné. Jednou to vždy příjde. U někoho dřív, u někoho později. Když mají na sobě pleny a pustí to do nich, tak řeči o tom, že do plínek se to nedělá je blbost.
leonek:
A teď trochu z jiného soudku. Jak to vlastně děláte? Moje manželka pokud jí dám plenku říká, že jí překáží, či všechnu vlhkost vsákne. Moje ideální představa je, že jsme oba pěkně zabalení a navzájem si hrajeme s plenkami až se oba uděláme.
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi