Abdl > Plenky

Plenky a sex ...jedno jsou

<< < (6/20) > >>

Bibinko:
Tak s tím musím naprosto souhlasit...
15 let ženatý a již dva roky dobře rozvedený...

Necituj, odpovídáš-li na příspěvek jenž je přímo před tvím. – edit by Petka63

Anonymous:
bibinko:  Xlaugh
leonku: no snad někdo dojde svému štěstí, ale nevěřím takovým řečem, že každý někde máme toho pravého/pravou. To je utopie.

Bibinko:
Tak tohle jsem si taky myslel celých 15 let co jsem byl ženatý, že není. Po tom co jsme se s manželkou rozešli, jsem se seznámil se třemi ženami a vesměs jim to nevadilo. Dokonce do plenek zalezly i samy a nemůžu říci, že by jim to bylo proti srsti. Současná má přítelkyně je čtvrtá a pak se v tom vyznej. Existují, nebo ne??? Mě osobně život přesvedčil, že přeci jen existuje. Někdy to ale trvá asi moc dlouho ...  Xbigrazz

Necituj, odpovídáš-li na příspěvek jenž je přímo před tvím. – edit by Petka63

Vendulka:
Ono to bude spíš tak, že do plenek vlezli kvůli tobě. Ne kvůli tomu, že by k nim měly nějaký vztah. Nevím na čem ten vztah ztroskotal. Chlapi mají ve zvyku tvrdit, že ho ukončily oni. Přeji každému ať najde tu pravou, neb naopak.

mimi-tom:
Nezapomeň, že drtivá většina dětí je učena že se to do plen nedělá a že je nosí jen miminka a jak by se mu (jí) děti smáli.Asi tady už pramení blok proč mají odpor a negativní reakce. Pak už opravdu záleží na tom, jestli to chce udělat pro svého partnera. Mladá jako malá přestala nosit pleny brzo, ale pro mě si je občas vezme a už se asi třikrát počůrala.Je to kompromis.Když je v postýlce spokojená, je svolná.

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi