Abdl > Plenky
Plenky a sex ...jedno jsou
Vendulka:
Jak píše Val. Každý známe své tělo nejlíp. Víme co se nám nejvíc líbí. Jak to máme nejraději. Teď jen záleží jestli tam chceme pustit i toho druhého.
Anonymous:
...a kam až ho chceme pustit.
Našli už jste někdy někoho, kdo by vás ve vašem "koníčku" podporoval, nebo ho alespoň respektoval a třeba i sdílel? A jak moc jsou partneři ochotni vám vyhovět? Pokud tedy takoví lidé vůbec existují... Xconfused
nobdx:
Ano,
nasel jsem nekoho kdo me v mem konicku podporuje, respektuje ho a sdili ho se mnou. Partnerka mi vyhovi naprosto ve vsem. Takovi lide existuji, staci jen aby ten druhy nebyl co se tyce sexu pruderni, ale aby aspon trosku rad experimentoval a zkousel a mas vyhrano. Staci jen hledat.
P.S. A nejsem tu sam kdo hledal a nasel ;-)
Bibinko:
Až se bojím sem psát Xbiggrin
Sex v plenkách mám kdykoli nás to napadne a nejsem v nich kolikrát i sám.
Konečně jsem si našel ženu, která to neodsuzuje ba naopak mě dokáže i podpořit. Už vím co znamená šťastný to člověk, který ženu k sobě našel...
leonek:
Na partnerku je třeba nenaléhat, jinak se "zasekne" a nic s ní nesvedete. Však jsou i dny, kdy ženy nemohou a tehdy je vhodná doba požádat ženu či dívku o pomoc při přebalování a vlastním uspokojení. Pokud plenkaření vaší ženě nic neříká buďte trpěliví a snažte se vyhovět jejím přáni, vždyť fantazie a představy jsou kouzelné, někdy stačí i pěkné kalhotky.
20 let šťastně ženatý.
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi