Abdl > Příběhy
Bohactvý není Vše
Kralka:
Pro Bibinko.
Vím že to u vás adminů mám nahnuté, ale musím se zastat. Chápu že tvůj syn má taky problémy a řeší je, ale někdo nemůže. Nezáleží moc na tom jestli má problém, ale jak ho má velký.
je to jen můj osobní názor. ikdyž je pravda že by si mohl pořídit například nějaký program který chyby opravuje. (červeně podtrhává)
Bibinko:
Kralka:-> A co takhle požádat kteréhokoli z rejpalů o provedení korektury, když už tedy nejsem schopen své chyby rozpoznat.
Jestliže se budeme stále jen vymlouvat na nějaké DYS, tak pak budeme fórum DYS - lidí a ne AB/DL.
Howgh...
MiTomášekMi:
On tak trochu celej internet je DYS. Ono jde taky jak jse k tobě chovají ostatní. Pokud ti učitel řekne ty jseš DYS to je v pohodě tak je jasný že se každý vykašle na to jse to učit to samí může byt i ze strany rodičů. Ale to je jedno.
Pokud jsi přečtěte první díl plenky a já. A pak tento příběh tak je vydět posun, jak jse autor snaží sve chyby eliminovat.
Chyby, chyby, chyby. Všude jsou lidi kteří budou ve všem hledat chyby. Takové lidi bych přirovnal k mouchám. Chvilku jse to dá vydržet ale po čase to začne strašně sr... štvát. Ja si myslím že důležitější je obsah než forma. Ale podle takovýhle lidí je očividně důležitější forma. Přesně tohle odrazuje plno lidí od toho aby něco napsali. Taky je tu plno lidí kteří nic napíšou a jen mlčky čekají na další díl.
Tím že někomu napíšete. To je chyb to je strašný nebo za něj ty chyby opravíte. To je k ničemu tím nikomu ani ničemu nepomůžete. Ale pokud jsi nad tím honíte ego že jse lepší ze víte jak jse to píše že ten člověk je retard tak OK. A jestli to tak je tak jste větší demneti než dotyčný. Takhle jse nikdo nic nenaučí a bude spíš naštvaný a mít nechuť psát. Ano čte jse líp když v příspěvku chyby nejsou ale zase není to tak velký problém to s tím přečíst. Zkuste spíš dotyčnému pomoct aby to bylo lepší a něco jse naučil. Například: Hele Davide všiml jsem si že ve slově myslet píšeš měkké i je tam tvrdé je to totiž vyjmenované slovo. I kdyby jsi autor z třiceti chyb zapamatoval tři tak je to pokrok a příště jse zas naučí něco nového. Myslím ty hrubší chyby a ne chybu v čárce nebo mně/mě.
Onlouvam jse za slova použitá v tomto příspěvku. A neberte to osobně je to můj názor.
Kralka:
Laskavě se tady nehádejte. Máme být slušné fórum. Dotyčný chyby určitě bude snižovat, věřím tomu. Piš třeba v nějakém programu který upozorňuje na chybu.
delfin:
newbie> Souhlas.
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi