Abdl > Plenky

Kde nakupovat ABDL plenky

<< < (2/3) > >>

Clarie:
O saveexpress jsem nevěděla, díky :)
Vážně tam jsou levnější, jen je trochu škoda že mají jenom dvě značky (MyDiaper a Crinklz). A poštovné tam vychází skoro stejně, o tři eura víc než na abdlfactory.
Až budu dostěhovaná, tak udělám větší nákup :)

plenkyc:
Mají mnohem víc značek, stačí trochu hledat. Třeba i ABU, Bambino atd.

ababyi:
Este je mozno zaujimave vediet, aku sadzbu dane ma saveexpress.
Ja som robil teraz objednavku z abdlfactory, 5 balikov (rozne znacky), postovne vyslo na 16 eur a sadzba DPH je 6%.
Skusmo som to nahodil aj do saveexpresu a niektore plienky boli lacnejsie v save a niektore vo factory. Neporovnaval som to uplne presne...

Rozhodne objednavajte odkial chcete, pisem to sem len pre kompletnost informacie.

PS: Parkrat som objednaval z Kanady (babykins). Kedze je to mimo EU, islo to cez colnicu. Celkom zabava, vysvetlovat colnikom nad rozbalenym balikom, co to je a naco to je :)

Babykluk:
Prosím poraďte mi, které papírové plenky výdrží opravdu hodně? Mám na mysli na noc a aby neprotekali. Je jedno jestli natahovací nebo s lepitkami. A popřípadě kde diskrétně doručí? Děkuji moc za pomoc

gumplík:
Já většinou používám na noc ty zalepovací - víc vydrží než ty natahovací jednorázovky. Objednávám přes kamaráda ze SaveExpresu. :D

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi