Abdl > Plenky

Usínání v plínkách

<< < (2/4) > >>

MiTomášekMi:
 Já v plínkách usínám bez jakéhokoliv problému takže jsi nejsem jistý jestli to pomůže. Ale zkusil bych nemyslet na to že mám plínku ale říct jsi že mám klasické spodní trenýrky. já sem dřív spal furt nahý pak jsem začal spát v plínkách a tričku a  bez problému jsem si zvykl asi za týden na to spát v tričku plínka mi nedělala žádný problém .

balicek22:
Přesně tak to mám já, za normálních okolností v žádnym případě neusnu, jen, když stejně jako ty třeba hodně hodin nespím a k tomu jsem ještě fyzicky vyčerpanej a navíc si pak na úplnej útlum dám třeba 4 jedenáctky... Jinak prostě neusnu. Takhle už jsem to taky zkoušel obelstít mozek tím, že budu neustále myslet na to, že nemám plínky, že mám jen klasiku jako každou noc, ale ani to nepomohlo...

David.Ch:
No já to mám podobně jako MiTomášekMi ale když jsem začínal tak mě nešlo pořádně zabrat, pomohlo mi nemislet na to že je má a snažil jsem se mislet na nějaké jiné věci a ono to fungovalo.
Ale nevím jak u někoho jiného tak můžeš skusit několik variant a uvydíš sám.

rejden:
Když jsem chtěl v plíně usnout na začátku, bylo to nemožné. Moje pocity byly moc příjemné, intenzivní, sebevíc jsem se snažil usnout, vůbec to nešlo. Zkoušel jsem to po sobě několik týdnů a nakonec jsem si ji nad ránem sundal a pak až s časem to prostě šlo. Dnes se mi spí líp v plenách než bez nich, chce to zkoušet a zkoušet

balicek22:
Ano, to máme stejný, jak mě to velice vzrušuje, tak mám stejný pocity jako ty a prostě za boha nejde usnout a to ani když se snažím myslet na něco jinýho a zapomenout, že je mám... A to si zkoušel třeba každej den několik tejdnů? Asi když bych to zkoušel taky takhle dlouho každej den (i když ty noci by byly hrozný, když bych se vůbec nevyspal..), tak pak bych si na ně mohl zvyknout. To bych právě taky chtěl, aby se mi s nima spalo líp než bez nich, je to moje dlouholetý přání. Nebo aspoň v nich prostě normálně usnout a hodně hodin spát, ne jako teď.

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi