Abdl > Plenky
Usínání v plínkách
rejden:
No, zabralo to spoustu překonávání a zvykání. Fakt to nepřišlo ze dne na den. Ona druhá věc je fakt, že potom už to není tak super mega vzrušující. Ale pokud ti to za to stojí musíš to prostě pořád dokola zkoušet a ono to prostě přijde.
bobo:
U mna to islo celkom rychlo, zvykol som si nato, ale aj tak sa castejsie budim ked mam plienku. Horsie je zaspat ked mam Segufix na posteli.
karel:
To mě usnout v plínce taky nedělá problém.
Sice jsem si zvykal půl roku ale nakonec jsem si zvykl.
Dnes by pro mě bylo horší usnout bez plínky.
Mimochodem používám zalepovací plínky značky molicare premium elastic velikost m.
Přes den je to 6 kapek a přes noc je to 8 kapek.
TBoy:
Podľa mňa je najväčší problém v tom že ťa plienka veľmi vzruší a do tela sa dostanú všelijaké hormóny a to ťa potom nepustí spať. Telo si myslí že sa chceš zabávať a nie spať
jazy2:
No, mám to tak, že spíš bez plenek neusnu. Bez plen spím opravdu vyjímečně, jen když jsem na nějakém srazu se známými. Mám menší poruchu spánku. Často se budím. Musím se trochu projít a pak, pokud mám plenky, rychle usnu. Bez nich to další usínání skoro nejde. Na noc používám nejraději klasiku. Látkové bambusové plenky. Manželka s tím nemá problém. Dost často mi pomáhá do plenek se zabalit. Vadí jí však igelitové kalhotky. Tak používám bavlněné od Abeny.
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi