Abdl > Plenky
Usínání v plínkách
balicek22:
Ahoj, sice plenkařím už asi 12 let, ale stále mám problém v nich usínat. Musím být opravdu hodně vyčerpanej a nejlíp mít v sobě ještě 2 promile, abych usnul :D A i když usnu, tak po pár hodinách se probudím a pak už neusnu, musím si je sundat.... Máte někdo nějakej jinej tip, než si je brát každou noc, aby si na ně tělo zvyklo? Děkuji :)
skarfacee:
podobny problem jsem mel kdyz jsem byl doma jeste s brachou a oba rodici ted uz sem 5let jen s tatou tak mam vic soukromy a je klid usinam uplne v pohode skoro kazdy den s plenkami
chlapeček:
Mě to trvalo hodně dlouho něž jsem v nich byl schopný usnout.Teď je to tak,že usnu v pohodě. Vzbudím se až k ránu a pak ještě kolikrát usnu.Hlavně o vikendu když mám čas a užívám si třeba na chatě v plinkach.
balicek22:
Já právě i když mám naprostej klid a udělám si to doma takový, jak to mám nejradši na usnutí, tak to prostě nejde. Ani nějaký ty volně prodejný přípravky na spaní vůbec nepomáhaj... ale jakmile plínky sundám, usnu hned... >:( Zkoušel jsem hodně značek ať už z ČR nebo z Německa, pohodlnější, míň pohodlný, ale v žádný jsem neusnul normálně. Ale koukám, že to občas lidi mají stejný.
MidwaySVK:
Já to mám taky tak, múžu mít na sebe aké koľvek plienky, či natahovacie, zalepovacie, tenké, hrubé a ani detské, proste nezaspím. Jedine raz som zaspal ale to som bol po nočnej a asi 24 hodín nespal, a bol som rád že som lahol do postele. :)
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
Přejít na plnou verzi