Zdravím všetkých, predvčerom som si skúsil na sebe experiment, respektíve, niečo na čo som sa odhodlával riadne dlho keďže našťastie nie som inko. Práve hľadám byt a vybral som sa na viac prehliadok pekne zabalený v plienkach, konkrétnejšie v zostave iD Slip v igelite, plenkové kalhotky na bavlnené plienky, igelitové kalhotky a natesno zapnuté bodyčko od intexu. Poviem vám pravdu, bola to paráda, pustiť to do plienky kdekoľvek to na mňa prišlo a hlavne pred nič netušiacimi ľudmi bola paráda! Určite to každému odporúčam, hlavne teraz v zime, ľudia to proste nemajú šancu spoznať a to som mal normálne oblečenie ako spodky, nohavice a hore lyžiarsku bundu. Navyše bolo mi príjemne teplo tam kde to teplé má byť a počural som sa naozaj kedykoľvek to na mňa prišlo. Se vším všudy bola bilancia za necelých 10 hodín prehliadok a chodenia po Stovežatej: 3 prebalenia a asi 10 počúraní, samozrejme pilo sa trochu viac vody ako obvykle, lebo plná a stále teplá plienka je najlepšia plienka

takže premôžte hanbu/styd a neistotu a utekajte vonku medzi ľudí kľudne v plienkach.. nikto to na vás nepozná a ak áno, tak je to aspoň vzrušujúce

plienkam zdar!