Abdl > Příběhy
Slibná kariéra 3
luba:
Ahoj, přikláním se k tomu, abys pokračovala v psaní, já jsem to také zkoušel na mobilu a bylo to katastrofální, tak jsem toho fraději nechal, ale i tak tam těch chybiček není zas až tak mnoho, důležitější je obsah a ten je opravdu skvělý, již se těším, jak to vše bude pokračovat.
peja:
--- Citace: Kralka Října 06, 2017, 08:50:44 ---Všem vam moc dekuji ale nechci aby jste se tu kvuli me hadaly. Nemuzu psat v programu protozr pisu v mobilu. Jinak nevim jestli budu psat. Jeste si to asi rozmyslim
--- Konce citace ---
Tak to jsou potom jasne ty preklepy a chyby kdyz to pises v mobilu. To musi kazdy pochopit. Ja kdyz pisi v mobilu nebo tabletu tak taky delam preklepy a chyby.
delfin:
Mně přijde, že když se někdo neumí povznést nad pravopis, tak tu povídku číst nemusí. Jen piš dál, obsah je důležitější než forma, ač ji třeba sám rád dodržuju, a tady koneckonců nejsme v literární akademii.
Kejklir:
Promiňte, ale jen blb tady dokáže řešit pravopis.A ty si z toho Klárko nic nedělej a pokračuj.Čeština co se gramatiky týče je nejsložitější jazyk. A lepší je mít fantazii na psaní než se holedbat tím, že umím bezvadně gramatiku.Nicméně, také píšu na mob.tel. a chyb mám také dost.
mskvor:
Nechtěl jsem reagovat na kritiku svého názoru, ale označení za blba mě nemile překvapilo. Napsal jsem svůj názor slušně a minimálně od některých lidí bych očekával totéž. Mimochodem, čeština je sice pravopisně i gramaticky složitá, ale to jiné jazyky též, např francouzština.
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi