Abdl > Příběhy

Fraktura

<< < (2/3) > >>

mskvor:
Máš pravdu, teď jsem pár věcí objevil, ale i tak je to dobře napsaný :-)

Schwarzman:
Bezva příběh. Konečně něco trochu  jiného a navíc je to na slušné stylistické úrovni.
Chyby jsem nehledal, ale jedna faktická mě tam trošku praštila do očí: "Cévka by to mohla jen zhoršit a navíc tu v tuto dobu už nemáme lékaře, který by mu jí zavedl."  Kdyby tam v tu dobu měly lékaře, poslal by je do háje, protože tohle dělají jen sestry, doktora k tomu určitě nepotřebujou  ;)
Ale jinak moc fajn, piš dál.

13jh02:
Super příběh. Jsem rád, že konečně je děj v jiném prostoru, než domov. Tohle a přirozenost vyprávění jej řadí mezi ty top příběhy na zdejším fóru.

darinkaAka:

--- Citace: Schwarzman  Září 21, 2017, 01:55:04 ---Bezva příběh. Konečně něco trochu  jiného a navíc je to na slušné stylistické úrovni.
Chyby jsem nehledal, ale jedna faktická mě tam trošku praštila do očí: "Cévka by to mohla jen zhoršit a navíc tu v tuto dobu už nemáme lékaře, který by mu jí zavedl."  Kdyby tam v tu dobu měly lékaře, poslal by je do háje, protože tohle dělají jen sestry, doktora k tomu určitě nepotřebujou  ;)
Ale jinak moc fajn, piš dál.

--- Konce citace ---
Díky :-)
U vás zavádějí sestry? Dle mých zkušeností možná tak vrchní sestra, jinak  lékaři. Proto to za faktickou chybu nepovažuji. (pro ostatní - zavádění cévky u muže je nebezpečné z důvodu fossy navicularis - "slepá kapsa" v penisu, pokud se tam zavede cévka, tak může protrhnout močovou trubici.

raulik:
Co vim tak muzum muze pouze doktor.

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi