Abdl > Příběhy

Slibná kariéra 1

<< < (2/2)

Kralka:

--- Citace: luba  Září 19, 2017, 18:02:17 ---Děkuji moc za tento příběh, přečetl jsem si jej a musím konstatovat, že je skvělý.
Myslím si, že nebudeš v žádném případě muset snižovat díly, ani ubírat tempo.
Velmi slibně se to rozvíjí, má to děj a počítám, že i napětí.
Souhlasím i s tím, že je v Tvé povídce použit Ostrov Robinsona Crusoe.
Pokud budeš chtít osoby z Převratné novinky vyjmout a dát do svého díla, máš předem můpj souhlas.
Taktéž by mohlo být dobré i použití  Crusoeneutralizační látky IN, ale, záleží na Tobě.
Můžeš mi napsat i na soukromo a můžeme to i rozebrat.

--- Konce citace ---

Diky za ohlasy. Postavy nejsoise nepouzijy a latku jeste nevim. Jinak nasoukromu ti napsat nemzzu. PROTOŽR JISTÍ LIDÉ MI POŘÁD JEŠTĚ NEVĚŘÍ. I přes to ze sem se nikdy nechovala neslusne a mam uctu

alex:
Ahoj, začiatok vyzerá sľubne. Som zvedavý na pokračovanie. Ak to bude tak dobré ako tvoja prvá poviedka tak sa máme na čo tešiť. Veľmi dobré čítanie.    ;D

goodnite:
 Ahojky jako  ten první tak i tento příběh nemá zatim chybu velice dobře se čte a slibně vivíjí. Chtěl jsem tě ještě požádat jestli bys měla chuť a čas a nějaký ten nápad tak bys mohla dokončit můj příběh s názvem Tomášek, starý počítač se mi rozbil a tim padem celí příběh stratil a nyní nemám čas a ani představivost jak to dokončit děkuji mockrát . Neváhej a piš jsi přirozený talent.

Kralka:

--- Citace: goodnite  Září 20, 2017, 01:00:05 --- Ahojky jako  ten první tak i tento příběh nemá zatim chybu velice dobře se čte a slibně vivíjí. Chtěl jsem tě ještě požádat jestli bys měla chuť a čas a nějaký ten nápad tak bys mohla dokončit můj příběh s názvem Tomášek, starý počítač se mi rozbil a tim padem celí příběh stratil a nyní nemám čas a ani představivost jak to dokončit děkuji mockrát . Neváhej a piš jsi přirozený talent.

--- Konce citace ---

Ahoj. Predem moc dekuji vsem za ohlasy. Jinak Tomasek je nadherný příběh ale diky. Neprijde mi ze bych byla az tta dobra a zvladla ho dopsat. Dekuji za duveru ale na to si zatim netroufam.

JiříS:
paráda pěkny už se moc těším na pokračování

Navigace

[0] Seznam témat

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi