Rád bych se s vámi tímto podělil o můj pravdivý příběh o plenkách.
Vždy, když jsem doma sám, tak si objednám balíček plen. Zkouším vždy nové a nové produkty, ale nyní myslím, že jsem zakotvil ve
správném přístavu. Objednal jsem si pleny ze stránky levnepleny.cz a nemůžu si je vynachválit. Maximální savost a pohodlnost...
Před pár dny mi přišel balík s plenami velikosti S a vlhčenými ubrousky. Bohužel, na dětský pudr ještě čekám :/ Ten budu zkoušet poprvé a moc se na to těším. Využil jsem především toho, že jsem byl sám doma. Ihned jsem si jednu nasadil, byla neuvěřitelně pohodlná a krásně mi seděla. Dostal jsem nápad na zlepšení. Vytáhl jsem svoje nejdelší tričko, které málo používám a vytvořil jsem si z něj body. Ač jsem chlap, tak to s jehlou docela umim. Ustřihl jsem tričko ze stran a zapopošil, aby se tolik netrhalo. Přidal jsem 3 velké knoflíky a 3 díry a bylo hotovo. Neumim ani popsat, jak je to pohodlné.
Vždycky miluji využít plenu se vším všudy, čili do ní velice rád kakám. Nejlepší to je, když vše držím až do poslední chvíle. Tentokrát to netrvalo ani tak dlouho. Už zhruba po dvou hodinách jsem pociťoval velice intenzivní nutkání na kakání i čůrání, ale rozhodl jsem se vydržet až napokraj sil. Začaly mně brát docela silné křeče, ale držel jsem dál. Dal jsem si kafe a pár cigaret, protože vím, že mi to pomáhá. Bolest se stupňovala a já se pokoušel dál normálně pokračovat v činnostech (uklízení, surfování na netu a tak). Moje svěrače brzy začaly povolovat.
Nejprve jsem si nadělal jenom trošičku, bylo to mazlavé a rozpláclo se to krásně po zadku. Zlom nastal, když jsem se ohnul pro vysavač. Vylétlo to ze mě jako z kanónu a rozprsklo se to všude. Nad zadek, ale i dost dopředu, pěkný hřejivý pocit, když to krásně čvachtá. Nastala neuvěřitelná úleva a po ní následoval výbuch moči. Nevím, jestli vám něco říká Sigmund Freud, ale pro mě je to docela moudrý chlapík.Definoval totiž základní lidské potřeby a způsoby k jejich uspokojování. Jedna z potřeb je potřeba tělesná. Jako malé děti máme jenom jí, nejspokojenější jsme, když vykonáme potřebu. A přesně to je vždy i moje uspokojení, když uvolním tlak a nechám vše ven volně plynout. Většina lidí však toto uspokojení brzy překoná a přejde na uspokojení v rámci sexu a duševního uspokojení (tedy uspokojení vyšší). Jistě znáte pocit, když se po dlouhé době pořádně vyprázdníte. Je to takový zvláštní, základní lidský pocit, který mě neuvěřitelně vzrušuje a naplňuje.
Moje plena byla plná téměř k prasknutí. Mazlavé blaho po celé pleně stupňované přívaly moči. Chtěl jsem v pleně vydržet co nejdéle, ale bohužel byla plena jiného názoru. Po sednutí začala lehce protékat. Bylo to způsobené močí, která stolici zředila. Jak jsem to zjistil, šel jsem se přebalit a dal si novou, čistou voňavoučkou plenku. To je zase jiný druh uspokojení

Ihned potom jsem přepral i body a dneska ještě budu spát v plence, kterou jsem už stihnul trošku počůrat. Není nad to být občas doma sám a krásně se uvolnit.
Příběh berte prosím spíš jen jako nahlédnutí do mé osoby, příště přidám jiný a o dost zajímavější příběh (a také smyšlený, protože tak dobré příběhy se snad ani nestávají...)
Duch