Abdl > Příběhy
Byla jsme zlobivá 6
luba:
Ahoj.
Děkuji moc za příspěvek a omlouvám se všem.
Ne, v žádném případě nechci někomu něco vnucovat, ale jen tak mne napadlo, že by to mohlo být téma, to znamená moč i stolici zneutralizovat.
Jsem totiž přesvědčený a Internet mne v tom utvrzuje, že je docela dost příspěvků s touto tématikou a hlavně na Doktorce hodně lidí píše, že by to rádi zkusili, avšak je odrazuje ten zápach.
Ano, dávám do každého svého příběhu neutralizační látku IN, nevím, nějak mne toto téma chytlo.
Původně jsem zamýšlel krátkou povídku, kterou jsem napsal v roce 2007.
Pak, ale mne ty postavy natolik zaujaly, že jsem se od toho nemohl odpoutat.
Zjistil jsem, že tomu něco chybí a tk od loňského roku jsem Převratnou novinku pojal jako samostatně na sebe navazující povídky.
V současné době jsem vydal poslední díl Tajemné dámy, v zásobě mám přes 30 dalších příspěvků, mám chuť i inspiraci, tak, že studnice je prozatím nevyčerpatelná.
Co se týče případné inspirace, samozřejmě, že to nemusí být neutralizační látka IN, může to být cokoli, třeba neutralizační plenky, nebo pilulka.
Jinak se všem omlouvám pokud to někoho pobuřuje.
Pokud to někohu bude v budoucnu inspirovat, budu jedině rád.
Děkuji všem za jakékoli ohlasy.
rejden:
Minimálně pro mne k tomu ten zápach prostě patří jako určitý faktor ponížení. Chápu proč by mohla být jeho neutralizace zajímavá a dokážu si představit využití v praxi, ale určitě ne v příběhu, který je o fantazii. A upřímně i v praxi bych jej v podstatě téměř nikdy nepoužil.
luba:
Ahoj.
Plně to chápu.
Ano, je to fantazie, ale, kdo ví, snad jednou.
Vemte si, že autoři SCIFI, jako by předjímali budoucnost.
Karel Čapek ve své hře RUR jako první použil slovo robot, tento je již na světě.
Vemte si neutralizaci jíme, na hcalupě máme také a po vhození tablet enzimy je vše zneutralizováno, tak, že to nesmrdí do půl vesnice.
Možná by někteří lidé nějakou neutralizaci uvítali.
V praxi by to hodně lidem pomohlo. Vemte si inkontinentní, ty ten zápach ponižuje a určitě by to bylo snesitelnější i pro ty, kteří o tyto lidi pečují. Taktéž by to bylo určité ulehčení pro zdravotní sestřičky.
Dalším pozitivem by mohlo být i to, kdyby se obsah již v tlustém střevu neutralizoval, odpadlo by tak nebezpečí rakoviny tlustého střeva.
Těch pozitiv by se našlo docela dost.
A pro plenkaře by to nebylo také k zahození. Vemte si, kolik kodí se počůrává, ale pokadit se je již jaksi za hranou, moč méně páchne a je méně infekční. Pokud by se tak dělo i se stolicí, kdo ví.
rejden:
Z praktického hlediska je to samozřejmě super. Na webu ABDL ovšem povídky asi fakt nejsou o nějaké literární hodnotě a tím pádem se z reality u takových příběhů značně ubírá. Pokud by posedlost něčím takovým byla někde na místě, je to více laboratoř nějakého vědce, než povídky pro lidi, kteří to více méně dělají dobrovolně.
Kralka:
REJDEN tak teď jsi mě opravdu naštval. a rozpálil do běla. To si jako fakt myslíš že žádná povídka na tomto webu nemá literární hodnotu? Vem si jaké příběhy tu jsou , SAKRA. Nemáš to asi v hlavě v pořádku.
OK. Některé jsou literárně méněcenné, například já vím že mám problémy s češtinou, vím že z těch mých povídek nikdy nic super nebude. Ovšem jsou tu i lidé kteří opravdu píšou povídku a snaží se ji postupně rozvíjet. To je jako by jsi sledoval hvězdy a říkla si že to mužeš vidět i jako spořič obrazovky.
Přístě jak sem budeš chtít napsat zase něco takového tak si to řekni 15x v hlavě a pak to sem nepiš.
Pardon, nemám do toho co mluvit ale třeba tady Luba strávil tak aspon 10 let na Převratné novince atd. a ty tady lidem kazíš chuť psát, a opovažuji se říci že nejen jednomu.
je mi jedno jestli mě s tímhle pošlete do zadku ale musela jsem napsat svuj názor
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi