Abdl > Příběhy

Sářin návrat do plenek 2

<< < (3/4) > >>

peja:

--- Citace: Kralka  Července 26, 2017, 15:07:12 ---Schwarzman: To by mohl napsat každý ale nerada se hádám.  Na Alenku ti sahat nebudu, a všem děkuji za podporu v příbězích,   Další díl Sáry už také psát nebudu.

--- Konce citace ---

Dalsi dily s pribehem Sary by byli hezke. Pokud mas napady, chut a s aspon trochu casu, tak pokracovani pis. Krasne se to cte, krasny puvodni pribem a tvoje pokracovani navazuje skvele. Pokracuj, jen tak dal.

JiříS:
Nechcete to psát spolu :-)

Schwarzman:

--- Citace: Kralka  Července 26, 2017, 15:07:12 ---Schwarzman: To by mohl napsat každý ale nerada se hádám.  Na Alenku ti sahat nebudu, a všem děkuji za podporu v příbězích,   Další díl Sáry už také psát nebudu.

--- Konce citace ---

Jak jsem napsal, nemůžu ti nic zakazovat, ale můžu zdvořile požádat  :) A já budu prostě rád, když Alenka nebude cílem lidové tvořivosti  ;) Sáru piš klidně dál, byl to jen překlad zahraniční povídky (která také dál nepokračovala), nemám k tomu textu žádný vztah. Obzvláště, když je zde evidentní zájem čtenářů o pokračování.

Schwarzman:

--- Citace: 13jh02  Července 26, 2017, 12:37:30 ---že bychom se mohli těšit kromě nadané nové autorky také na návrat zkušeného autora?  :o :D

--- Konce citace ---

;D ;) 8)
No nevím, občas sem nakouknu, i když se tu nic moc neděje. Alenku bych rád někdy dopsal, protože to mám celé napsané v hlavě, ale těžko říct, kdy to bude. O skoro dopsaný další díl jsem přišel při ztrátě dat z tehdejšího počítače a nějak jsem se pak díky tomu zaseknul. Pak mě taky demotivovalo to, že se tady každý rok přecházelo na jiné fórum, což pro mne naposledy znamenalo ztrátu všech starých čtenářských komentářů i hesel k původnímu nicku. Vzalo mi to pak chuť publikovat, když to prostředí bylo tak nestabilní. Ale jak říkám, v hlavě to napsané celé je, včetně zvykání si doma po návratu z nemocnice, náročných začátků po návratu do školy atd. Byla by škoda nehodit to někdy "na papír", eviduju to ve svých osobních restech   :-\

mskvor:
Ahoj Schwarzmane,

Tvoje pocity i důvody chápu, ale ta Alenka by za pokračování opravdu stála.

MS

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi