abdl starší - jen převedeno z minulého fóra, zamčeno > Submisivita, dominance, sado maso, bondage, pony play
Doplňky - pouta, popruhy, kazajky
nikos28:
bondage v lehci forme mi rozhodne nevadi.treba prisna maminka ktera chlapecka priksiruje k prebalovacimu pultu nebo postylce a pote laskyplne prebali.fajn je treba take dudlik se zapinanim v zatylku takze nejde vyplivnout z pusy.nebo bondage gumove rukavicky ktere zabrani treba chtenemu sundavani plenek.gumove kalhotky s retizkem a zamkem pro neposlusne take dokazi umocnit submisivni pocity myslim mnoha z nas.jsou to jemnejsi formy ktere alespon dle meho usudku k plenkovym hram patri.myslim ze plenkovy fetisismus umoznuje nepreberne mnozstvi variant her a pribehu pri kterych se daji prozit nadherne chvile ktere nikdo jiny prozit a citit nemuze.nasi fantazii nam nikdo nedokaze vzit.mame neco co jini nemaji a ja jsem za to ve vetsine casu rad.
Chlap-ec:
veru ja sa tiez pripajam k nazoru, ze tieto hradky si treba spestrit a lahka bondage je super vec, byt vydany na pospas svojej opatrovatelke....
:thumb:
simca:
Bondage rozhodně ano ale spíš jen pro ten pocit bezmoci. A k tomu stačí i obyčejná pouta nebo šátky.
Sonya:
Souhlasim se Simcou. Spoutani treba do kozelce uz je trochu moc.
mskvor:
Kozelec je hlavně strašně nepohodlnej :lol: Já mám každopádně rád spoutání, které zajišťuje co největší nehybnost a bezmoc. Ideální je svěrací kazajka nebo potravinová folie (to je jak zavinovačka.) Policejní pouta jsou sice "bezpečný", ale člověk se může pohybovat.
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi