Abdl > Srazíky, akce a setkání

tyzden na lodi?

<< < (2/4) > >>

Mimi1975:
Mám kapitánské zkoušky ,nebylo by třeba nikoho dalšího . Je ale potřeba počítat s tím ,že okolo ploucí lodě jsou vybaveny dalekohledy :-) . Něco podobného jsem zažil se ženou na menší ,jednokajutové motorové lodi a moc to nebylo o běhání v plínce po palubě , většinou jsem měl i kraťasy a tričko .Pronájem lodi mimo sezónu (duben ,květen ) je cca 30 tisíc za týden .
Já osobně preferuji motorovou loď před plachetnicí ,ale mírně se vše prodraží o naftu .

Iloveplenky:
Kdyby mi bylo více let rád bych se přidal  ;)

plenkyc:
Nepřispívám  úplně k tématu, ale byl jsem na dovolené na pronajate lodi v Holandsku a byl to týden naprosté pohody, dá se krásně zakotvit uprostřed ničeho a mít tam potřebné soukromí.

petka63:
Zní to lákavě :-)

Určitě mám zájem o podrobnější info.

Počet lidí: 6+1, počítám-li dobře, takže 2 auta ... případně vlakem? Letecky s balíkama plenek na týden by to bylo na extra zavazadla.

Jak s použitýma plenkama, těžko je budeš házet do moře a skladovat je týden na lodi - od 6-ti lidí, teplo + vlhko ...

ababyi:
Je to 6+1 alebo 6+2 (ak bude zaujem aj o profesionalku).
Ad odpad: Nieco vymyslime. V pristavoch/marinach smetiaky su, niekedy navstivime aj civilizaciu. Ked kvoli nicomu inemu tak kvoli sprche (na lodi je, ale na brehu je to pohodlnejsie).

Stay tuned ;)

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi