Autor Téma: Holčička potřebuje tatínka 2  (Přečteno 5231 krát)

Offline Kralka

• 101 a více
Holčička potřebuje tatínka 2
« kdy: Června 25, 2017, 22:31:37 »
Jedná se prakticky o příbě dle fantazie jak si predstavuji souzití 2lidi, (muže a ženy) pokud jsou abdl.

T: Tak už jsme doma zlatíčko. Pojď půjdeme se umýt, ať můžeme dát čistou plenku a napapat se. Potom budou ty pohádky. Ale už se nám otevírá pusinka! Už chceš spinkat?
K:  neee neci spintat , ehhhh zaděk smrdi, ci pintu, a co bude papu? budě koko? neci pižkoť
T:  Už jsi okoupaná, voňavá princeznička. Teď spapej chlebíček a vybumbej mlíčko
K:  mňáááááámň, papu, hmm bude koko kďyš  dopapam? a pak ci dudu a pohaďku
T: No nevím, nevím. Uvidíme, kolik toho popapas. Ale včera bolelo bříško, aby se to neopakovalo. To jsi taky měla samé kokina a pak se namohla vykakat. Raději ne, až zítra. Po večeři si umyjeme zoubky, ať jsou pořád jako perličky, dáme dudlík a pustíme pohádky. Já tě zase budu hladit a ty budeš spokojená a možná i usneš. Přenesu tě do postýlky a v noci se ti bude zdát něco moooc pěkného. Třeba jak se zítra s tatínkem půjdeš podívat na zvířátka. Bude tam medvídek, opička, tygr, ptáčci. A tam ti koupím zmrzlinu a koko.   
K: jeeee žoo,  bežva,  to še těším,  a bude dudu?
T: Bude dudu, ale už tichučko, máš tam pohádku.
K: a vežmeš plintu? spintat nejdu dneska, neci NECI NECI NECI NECI NECI
T: už bys měla dávno spinkat. Ráno vstáváš do školičky. A protože jedem do zoo, tak půjdeš po o To je, že nemusíš ve školce spinkat po obědě
T: Ahojky kočičko, za chvilku je po o, půjdeme na ty zvířátka. Nejprve ale pojedeme domů, abych ti mohl dát čistou plinku
K:  ďopše ťadi,a vežmeš kočadek?
T:  Ty bys chtěla kočárek? Tak jo, aby tě za chvilku nebolely nožičky. To bys potom hodně plakala
K: jo kočadek vežmeš, a dudu,  , jedšm brrm brrrm
T: Dám ti i dudanek a pitičko do kočárku. Jak budeš chtít bumbat tak co řekneš?
K: řetnu micto, pojeděm brmbrm,
T: Ty jsi ale šikovná holčička. Pojedeme auti brm brm Na cestu ti dám plenecku, aby ses nepolulala. Je to moooc daleko
K:  enom na ceštu, ? poč?
T:  V zoo ti jí pocuranou sundám a chvilinku tě nechám běhat s holým zadečkem. Ale nesmíš se pocurat, máš krásné šatičky
K:  jééé ńahaťá, a čo tam budě?
T: Bude tam medvídek, opička, zirafka a taky ti koupím zmrzlinku. Ale nesmíš si pokypat ty tvoje krásné nové šatičk
K:  nepopiku, kam děme prvně,
T: A jsme tady beruško moje Počkej neutikej mi Půjdeme spolu za ručičku. Nebo tě posadim do kočárku! Podívej slon, ten má veliký nosanek že? Tomu se říká chobot. " ne kobot, chobot" Tady je tygr, neboj A zase mi utíkáš, asi půjdeš hačí do kočárku a jdem na tu zmrzlinku Tády jsou ty opičky! Přesně jako ty, taky neposedí chvíli v klidu. Tak pojď ty opičko malá, jdeme dál. No " nepopiku" a cela zmrzlina na satickach. Čuně Co teď? No jasně ještě začni brečet. Naštěstí jsem vzal náhradní věci. Pojď převlíknout. Koupím ti novou, ale budu tě raději krmit. Ano?
K:  ehhhhhhhhhhhehhhheeehehehehhehehehhe, pdomin, necela, pomin, joo ťati, jeejjeee budu elat kaka
T: Tak honem rychle musíme dát plenku. A už pojedeme domů za chvilku.
Mám vás všechny ráda!!!!! :D :D

Offline seni

• 10 a více
Re:Holčička potřebuje tatínka 2
« Odpověď #1 kdy: Června 25, 2017, 22:50:14 »
 :-*  :-*  :-*

Offline JiříS

• Registrovaný uživatel
  • 101 a více
« Odpověď #2 kdy: Června 25, 2017, 23:31:01 »
super

Offline luba

• 101 a více
« Odpověď #3 kdy: Června 26, 2017, 11:37:12 »
Již se těším na pokračování

Offline Kralka

• 101 a více
« Odpověď #4 kdy: Června 26, 2017, 19:37:53 »
Všem moc děkuji za podporu, jsme ráda že se vám moje příběhy líbí.  Popravdě řečeno mě samotné zase nepřijdou nic extra, když vidím některé zde na foru.
Mám vás všechny ráda!!!!! :D :D

Offline luba

• 101 a více
« Odpověď #5 kdy: Června 26, 2017, 19:53:23 »
Ale, je to super, jen piš dál, jsem moc rád, že jsou na ABDL takovéto příspěvky.
Jsme možná zvláštní komunita se zvláštním literárním stylem.
Možná mne to iínspiruje pro psaní Převratné novinky.