Jedná se prakticky o příbě dle fantazie jak si predstavuji souzití 2lidi, (muže a ženy) pokud jsou abdl.
T: Tak už jsme doma zlatíčko. Pojď půjdeme se umýt, ať můžeme dát čistou plenku a napapat se. Potom budou ty pohádky. Ale už se nám otevírá pusinka! Už chceš spinkat?
K: neee neci spintat , ehhhh zaděk smrdi, ci pintu, a co bude papu? budě koko? neci pižkoť
T: Už jsi okoupaná, voňavá princeznička. Teď spapej chlebíček a vybumbej mlíčko
K: mňáááááámň, papu, hmm bude koko kďyš dopapam? a pak ci dudu a pohaďku
T: No nevím, nevím. Uvidíme, kolik toho popapas. Ale včera bolelo bříško, aby se to neopakovalo. To jsi taky měla samé kokina a pak se namohla vykakat. Raději ne, až zítra. Po večeři si umyjeme zoubky, ať jsou pořád jako perličky, dáme dudlík a pustíme pohádky. Já tě zase budu hladit a ty budeš spokojená a možná i usneš. Přenesu tě do postýlky a v noci se ti bude zdát něco moooc pěkného. Třeba jak se zítra s tatínkem půjdeš podívat na zvířátka. Bude tam medvídek, opička, tygr, ptáčci. A tam ti koupím zmrzlinu a koko.
K: jeeee žoo, bežva, to še těším, a bude dudu?
T: Bude dudu, ale už tichučko, máš tam pohádku.
K: a vežmeš plintu? spintat nejdu dneska, neci NECI NECI NECI NECI NECI
T: už bys měla dávno spinkat. Ráno vstáváš do školičky. A protože jedem do zoo, tak půjdeš po o To je, že nemusíš ve školce spinkat po obědě
T: Ahojky kočičko, za chvilku je po o, půjdeme na ty zvířátka. Nejprve ale pojedeme domů, abych ti mohl dát čistou plinku
K: ďopše ťadi,a vežmeš kočadek?
T: Ty bys chtěla kočárek? Tak jo, aby tě za chvilku nebolely nožičky. To bys potom hodně plakala
K: jo kočadek vežmeš, a dudu, , jedšm brrm brrrm
T: Dám ti i dudanek a pitičko do kočárku. Jak budeš chtít bumbat tak co řekneš?
K: řetnu micto, pojeděm brmbrm,
T: Ty jsi ale šikovná holčička. Pojedeme auti brm brm Na cestu ti dám plenecku, aby ses nepolulala. Je to moooc daleko
K: enom na ceštu, ? poč?
T: V zoo ti jí pocuranou sundám a chvilinku tě nechám běhat s holým zadečkem. Ale nesmíš se pocurat, máš krásné šatičky
K: jééé ńahaťá, a čo tam budě?
T: Bude tam medvídek, opička, zirafka a taky ti koupím zmrzlinku. Ale nesmíš si pokypat ty tvoje krásné nové šatičk
K: nepopiku, kam děme prvně,
T: A jsme tady beruško moje Počkej neutikej mi Půjdeme spolu za ručičku. Nebo tě posadim do kočárku! Podívej slon, ten má veliký nosanek že? Tomu se říká chobot. " ne kobot, chobot" Tady je tygr, neboj A zase mi utíkáš, asi půjdeš hačí do kočárku a jdem na tu zmrzlinku Tády jsou ty opičky! Přesně jako ty, taky neposedí chvíli v klidu. Tak pojď ty opičko malá, jdeme dál. No " nepopiku" a cela zmrzlina na satickach. Čuně Co teď? No jasně ještě začni brečet. Naštěstí jsem vzal náhradní věci. Pojď převlíknout. Koupím ti novou, ale budu tě raději krmit. Ano?
K: ehhhhhhhhhhhehhhheeehehehehhehehehhe, pdomin, necela, pomin, joo ťati, jeejjeee budu elat kaka
T: Tak honem rychle musíme dát plenku. A už pojedeme domů za chvilku.