Abdl > Příběhy
Byla jsem zlobivá
nobody:
dovolim si kratinky komentar k vysvetleni od raulika : Je pravda (podle platnych zakonu) ze toto forum je pro 18+ . Neznam jak je to na ostatnich forech/strankach ale na jednom webu , paklize se zjisti ze je vam mene nez 18 vamlogin zablokuji (proste bud 18 + nebo nic. Nikdo nechce mit maler. k dalsim vecem se nebudu vyjadrovat (neprislusi mne to )
seni:
No v prvé řadě jsi to neměla uvádět ty sama a za druhé, dveře máš otevřené, tak klidně můžeš přispívat nadále. Je tu určitý počet lidí, kteří by chtěli pokračování příběhu " Byla jsem zlobivá"
seni:
Taky si dovolím krátký komentář k vyjádření admina raulika. Je pravda, že stránky určené lidem 18+ by nezletilí navštěvovat neměli. Na druhou stranu, denně v televizi jsou dětem předávány informace o vraždách, znásilnění, teroristických útocích, drogách apod. Toto nehlídá nikdo. Co je proti tomu holka, která má v hlavě určité představy, o které se podělí zde, tohle ji z hlavy nevymaže nikdo. Je to pouze její přesvědčení a záliba, kterou tu máme všichni. Furt je to lepší, než aby skončila na fetu nebo s nějakými kumpány a pak ji našli, ...případně stále hledají... Jako jsme každou chvíli informováni z médií.
raulik:
Seni: At spolu muzeme souhlasit jak chceme, bohuzel zde mame zakony. Je dnes docela legrace se podivat treba na serial Navstevnici, kde je Patrasova behem prvnich 5 minut naha, a mnoho dalsich filmu te doby. Bohuzel. Dokud se zakony nezmeni, my tady s tim nic neudelame.
seni:
Beru na vědomí raulik. Jen ty " naše zákony" mi mozek někdy těžko zpracovává. Ale to tu není předmětem. Politika a podobně sem nepatří. Jinak díky.
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi