Abdl > Hlavní nádraží
Holka
raulik:
Bohuzel, nikdo zde nezna tebe ani tvou milou, takze tezko radit konkretne. Souhlasim s babyklukem, ze pokud te zenska ma opravdu rada, tak neresi co a jak, ale uplne neco jineho.
vyckis:
Za sebe můžu říci,že jsem to řešil už třikrát a pokaždé to dobře dopadlo.Vždycky to přijaly jako součást sexu, plenky jako nějakou erotickou pomůcku.Ale než do toho půjdeš po hlavě a vyložíš karty na stůl,je potřeba trochu prozkoumat terén...:D Není dobré tlačit na pilu a pokud tě ta holka opravdu miluje tak ji to vadit nebude a pouta si myslím jsou dobrý začátek k další diskuzi o tom co se komu líbí atd.V každém případě je potřeba postupovat pomalu a pokud bys cítil, že to nejde ,tak počkat nebo hodit zpátečku.Já to mám v pohodě doma.Plenky ve skříni atd...Chvilku to sice rozdýchávala,ale teď už to neřeší.Spíš se připrav na to,že jí to třeba nebude vadit ,ale nebe to chtít provozovat.Takže si pak budeš moct plenkařit doma, ale ne s ní.Tak to mám teď já s poslední partnerkou.Ty dvě předchozí nosily plenky semnou..:D
mocik2:
Taktež jsem se sveřil a bere to tak jak to je, mam plenky v nočnim stolku a ve skřini a je ji trochu nepřijemné kdyz jsem sni a mam je na sobe. Kdyz sem doma sam tak ji je to totalne jedno.
Navigace
[0] Seznam témat
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi