Abdl > Srazíky, akce a setkání

Sraz 11.2.2017 - ZRUSENO !!!

<< < (7/8) > >>

plenkyc:
Tak teda jak je to se srázem? Uskuteční se vubec, protože mi to připadá tak, že se ruší...

raulik:
Sraz jsem zrusil. Do atelieru na samostatnou - ciste nasi - akci nemuzeme jit v 10 lidech.

I proto jsem neposilal ani cislo uctu apod. Dokud nebude 20 lidi, jsme pod limitem dohody, pripadne by muselo byt drazsi opatrovne

speedy.007:
:-( Když by se náhodou stal nějaký zázrak a sraz se konal, dejte vědět, přidal bych se... Tak šup, ještě 9 kousků a jsme srazuschopní :-)

pyžamáček:

--- Citace: speedy.007  Února 07, 2017, 19:40:45 ---:-( Když by se náhodou stal nějaký zázrak a sraz se konal, dejte vědět, přidal bych se... Tak šup, ještě 9 kousků a jsme srazuschopní :-)

--- Konce citace ---
- no tak to je trošku pozdě, né ? Proč ses nezaregistroval ? Teď se najednou bude každej divit, proč to není, a že zrovna on by šel atd... - samé kecy, zaregistrovalo se jen 10 lidí, a na tom to shořelo. Běžte se bodnout, vy "hrdinové"..... Škoda, moc jsem se těšil a "děkuji" všem nováčkům, kteří se "účastní" pouze prostřednictvím velkých slov ( ať prominou koho se má slova dotýkají, především z řad těch, kteří se pravidelně, nebo alespoň občas účastní, těch se můj proslov netýká, píšu to pod vlivem OBROVSKÉHO !!! zklamání - a Raulíkovi a organizačnímu týmu i tak moc děkuji, a doufám, že příležitost se ještě naskytne....

Bibinko:
!!! SRAZ ZRUŠEN !!!

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi