Abdl > Srazíky, akce a setkání

Co takhle nejakej ctvrtek ?

<< < (8/9) > >>

wetdiaperboy:
Ahoj nechci se nějak míchat do zaběhlých akci a plánování, ale nabízím , již jsem to tu zmiňoval malý sraz pro opravdové chtíče co si chtějí pokecat a posedět v plinach , sraz kousek za českým Brodem u me na statku, místa je tu dost do 6 lidi se všichni i vyspime, za topime v kamnach , můžeme hromadne navarit a pekne si to užit, bohužel jsem v Anglii do 1.12 ale následující vikend by to šlo... Pojďme se sejít jeste letos!!!!

nobody:
no tak tohle je hozena rukavice  :) Ale nevim jestli se to uz do vanoc stihne . Mas cas na zacatku pristiho roku ???

Fallen_Angel:

--- Citace: wetdiaperboy  Listopadu 24, 2016, 13:53:04 ---Ahoj nechci se nějak míchat do zaběhlých akci a plánování, ale nabízím , již jsem to tu zmiňoval malý sraz pro opravdové chtíče co si chtějí pokecat a posedět v plinach , sraz kousek za českým Brodem u me na statku, místa je tu dost do 6 lidi se všichni i vyspime, za topime v kamnach , můžeme hromadne navarit a pekne si to užit, bohužel jsem v Anglii do 1.12 ale následující vikend by to šlo... Pojďme se sejít jeste letos!!!!

--- Konce citace ---

Český Brod je od Prahy kousek, to mi přijde docela reálné. Jen ať to není  11. 12., jediný víkend, co mám zabitý  :D

plenkyc:
Jo je to kousek, já jsem pro.

nobody:
no blizi se vanoce . Dovolim si navrhnou termin zacatkem ledna (nevim jak to komu bude vyhovovat , ale po novem roce je podstastne volneji.

A pro pripadne mimoprazske mohu pripadne nabidnout bud odvoz z nadrazi v ceskem brode , nebo i z okraje prahy.

Poprosim o vyjadreni na lednovi termin (ja osobne nemohu jen pristi tyden ( 3 - 4 /12)
respektive 3/12 se vracim nekdy kolem 18 hodiny do prahy.

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi