Abdl > Srazíky, akce a setkání

Co takhle nejakej ctvrtek ?

<< < (6/9) > >>

ababyi:
Takto: aktuálne to nie je o termíne, ale o tom, či sa nás zíde dosť, aby sma zaplatili priestory.
Z tohto threadu (vlákna) som napočítal 10 potenciálnych účastníkov, a cena priestorov je predpokladám rovnaká ako keby nás malo byť 30.

Jednoduchý :) scenár:

* niekto (raulik?) zistí z Ateliéru, či by pre nás mali voľný niektorý z uvažovaných termínov, a za koľko; ideálnym výstupom z tohto bodu je zoznam (dátum,cena)
* všeľudovým hlasovaním si z možných termínov vyberieme jeden
* cenu si rozpočítame rovnakým dielom na zúčastnených; možná poistka je stanoviť minimálny počet napr. na 8 ľudí, aby sa nestalo, že sa stretnú traja a musia to cvaknúť celé
* platba vopred
* ak sa niekto dodatočne pridá, prepočíta sa cena na nový počet; keďže tým cena na jedného klesne, peniaze od tohoto nového pridaného sa rozdelia rovným dielom medzi už prihlásených
* ak sa niekto dodatočne odhlási, peniaze naspäť automaticky nedostane; ako s takto vzniknutou sumou naložiť rozhodnú na mieste zrazu prítomní
Situácia sa teda redukuje na tri body:

* je v Ateliéri nejaký voľný termín?
* má raulik (alebo niekto iný) čas a chuť preskúmať terén a zistiť stav?
* koľko je každý z nás ochotný dať maximálne peňazí, ak by nás malo byť málo?
(Možno nevidím všetky podrobnosti, takže ak tu náhodou nechtiac rýpem do niečoho, do čoho ma nič, tak sa opravedlňujem a poprosím admina o zmazanie príspevku.)

petka63:

--- Citace: nobody  Listopadu 08, 2016, 20:46:39 --- termin 25 - 26 /11 ,2 -3 /12 , 9 - 10/12 .

--- Konce citace ---

Zatím můžu všechny uvedené prosincové termíny.

nobody:
 Situácia sa teda redukuje na tri body:

* je v Ateliéri nejaký voľný termín?
* má raulik (alebo niekto iný) čas a chuť preskúmať terén a zistiť stav?
* koľko je každý z nás ochotný dať maximálne peňazí, ak by nás malo byť málo?

napsal jsi te velice presne. Jen se obavam ze pro 8 - 10 lidi nema cenu toto organizovat :(

plenkyc:
Taktéž můžu všechny uvedené termíny.

raulik:
Poprosil jsem Bibinka, jestli by to nezkusil s Atasem domluvit. Ja ted nestiham, takze jsem mimo hru.

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi