Abdl > Srazíky, akce a setkání
Co takhle nejakej ctvrtek ?
firelordzuko:
Já bych byl pro nějaké setkání někde "neutrálně" klidně jenom na pokec... Alespoň pro mě, takhle ze začátku (když se ještě bojím srazů. na žádném jsem ještě nebyl) by to bylo příjemnější... Klidně třeba v hospodě nebo čajovně nebo tak :)
Jinak 26.11 bych byl klidně pro :)
pyžamáček:
Tak srazy mají ( alespoň pro mě ) smysl hlavně pokud se můžeme naplno projevit v tom, co nás těší, pokecat si, a být přitom v plenách, různých oblečkách, a být hlavně v prostředí, kde nás nebude nic rušit. Pokud jsi nebyl na srazu, pak je otázka, zda bys dorazil někam do hospody nebo čajovny... Já si naopak nějakou hospodu nebo čajovnu nedovedu reálně představit, nejenže tam nemohu sedět v dupačkách, ale dovedete si představit, že do té hospody nebo čajovny přijdou cizí lidé, a budou nás poslouchat jako nějakou bandu úchyláků nebo nedejbože "pedofilů" ( jak by nás většinová společnost bezesporu považovala )? A nebo že tam bude chodit nějaká obsluha, a vy se budete zrovna bavit o tom, který dudlík je nejlepší ? Já si to nedovedu představit, toho bych se asi nezůčastnil. Za mě jenom atelier, nebo nějaké podobně orientované zařízení.
nobody:
jak napsal predrecnik - cajovna urcite NE . Co se tyce Atasu : byl nadhozen Termin 26/11 ci pozdejsi (patek ci sobota) Ted je jen na nas jestli jsme vubec schopni ('ochotni) se sejit v poctu aspon 20 lidi, aby melo vubec se bavit o nejake akci. Obavam se , ze i kdyz je tu "zdrave jadro" tak 20 lidi to urcite neni .
Vzkaz pro novacky : Nebojte se ze vam nekdo ukousne neco , Ja jsem se take odvazil na svuj prvni sraz s obavou co se bude dit a verte nebo ne , sedeli tam NORMALNI lidi jako ste vy a vsichni co tu jsme.
poprosim Raulika jestli by mohl spustit hlasovani . Chcete patek ci sobotu a termin 25 - 26 /11 ,2 -3 /12 , 9 - 10/12 .
Dekuji
pyžamáček:
Já osobně beru - a nelekněte se :) - jakýkoliv termín
nobody:
no ja bych bral listopadovy termin , ale i 1 prosincovy
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi