Velmi rad dudlam cez den i na noc. Uz som skusil ist s dudlikom na verejnost. Pracujem v Anglicku. Raz, ked som mal volny den, vyrazil som k moru s autobusom. V batohu som mal svoj dudlik i detsku flasticku so syrupovou vodou.Cesta k moru trvala 4 hodiny. Po dvoch hodinach jazdy som dostal smad. Kedze som si sadol na posledne sedadlo v autobuse, vytiahol som si flasticku a polovicu vody som vydudlal. Nikto si to nevsimol. Potom som si vytiahol z batohu svoj dudlicek a predudlal cestu k moru. To si uz vsimli spolucestujuci. Par ludi sa na mna usmievalo, par krutilo hlavu ale mne nikto nic nehovoril. Prisli sme k moru a s dudlikom v ustach som sa presiel po plazi. Len jeden starsi pan sa ma spytal preco chodim s cumlikom v puse. On uz videl par mladych s dudlikami v jednom parku. Spytal sa ich na to a ony mu povedali, ze z mody. Rozpravali o trende Emo. Ponukol ma s cigaretou a ja som mu povedal, ze ja davam prednost svojmu dudliku. Preco dudlem, spital sa este raz. Hovoril som mu, ze mna to upokojuje a nevadi my co si myslia o mne ludia na ulici. Spytal sa mna i na plienku. Ano mam ju pod jeensami, odpovedal som mu. Aj on musi nosit uz skoro jeden rok, lebo trpi inkontinenciou( nechcene uvolnovanie mocu). Velmi sa za to hanbi. Ja plienku nosim len pre svoju radost. Tak ako aj dudlik?- spytal sa. Ano nosim rad plienku i velmi rad cumlem svoj dudlik.