Abdl > Jak (ne)dostat banána

Pojďme se domluvit na objednávce

<< < (3/5) > >>

raulik:

Jak zabrani ? Tim, ze to v mnohych pripadech zatrhnu uplne, pripadne me dotycny presvedci o opaku, pripadne se dohodneme podobne jako nyni s Tomas na tom, ze platby budou probihat pres aukro a tudiz si pripadneho podvodnika aukro dozene samo - uzivatel vsak dostane zpet co zaplatil od Aukra.

K tomuhle nemam co dodat, budto to budes respektovat, nebo pujdes. Varovani rozdavam jak na bezicim pase a v realu - fakt me to nebavi stale diskutovat.

Napriklad ty ted porusujes pravidla take, a viditelne ani me obsirne vysvetleni ti nestacilo. Co se tyce toho, proc neni neco v pravidlech, myslim, ze nemusim vysvetlovat naprosto vse, pravidla jsou dana a budto je beres nebo neberes. Az tu budes par let, budeme vedet ze jsi ten a ten a budeme te znat, muzes o tom diskutovat, zatim si anonym se 7 prispevky.

Toto ber jako napomenuti jiz velmi durazne.

Nezrif:
Myslím, že už jsi mi vše vysvětlil. Přeju hodně štěstí..

peja:
Jedna techhnická.
Mě by zajímalo jak mohl někdo někoho okrást, já bych si nikdy tady od nikoho nekoupil tak že bych mu dal na účet peníze a on by mi pak měl poslat zboží. Osobně setkání nebo aukro jedině. Nakupování přes net, fora atd je oukej, ale člověk musí myslit na to komu peníze posílá. S nakupování přes jaká koliv fora musí člověk přemejšlet. Třeba ten zabanoanej podvodník nebyl. Admina respektuju. Jen říkám že obesně každej kdo nakupuje na fórech a intzernetu obecně musí být obezřetnej. Asi tak.  Mějte se krásně.

raulik:
Zalozil eshop adultbaby.cz. Na foru ho inzeroval, sil i na zakazku apod. A najednou zaclo vychazet najevo, ze nedodaval zbozi, ze nezaplatil ani svadlene apod. Obezretny clovek byt musi, ale zrejme mu hodne lidi uverilo, kdyz je ten jeden z nas apod. Dodnes jen mele jak to napravi, ale je to cca 5let a nic. A kdo pujde na fizlarnu s takovouhle veci ze. Beru to jako jednostranne zneuziti fora, ke kteremu jiz nedojde.

DLTom:
Tenhe nedemokratickej přístup se mi nelíbí. Protože JEDEN jedinej člověk toho kdysi dávno zneužil, tak VŠEM to zakážeme, to je fakt jak v nějaký diktatuře. Pokud někod někoho okrade, tak ho zažalujte, jednoduchý, ale nebraňte ostatním ve svobodě a v rozvíjení fora.

Rauliku už jsem tu nějakej čas a taky jsem tu prodával a dělal hromadný objednávky kdysi a nebyl to problém. Nikdo mě neokrad a já nikoho taky ne.

Větší restrikce tomuhle foru nepomohou, banovat někoho, protože chce ušetřit ostatním peníze za pár punčocháčů.... prosím vždyť je to jak z grotesky. Banuj lidi,když někoho ojebou nebo někomu ubližují, ne když chtějí někomu POMOCT!

Rauliku taky aplikuješ presumpci viny a to není dobré, odhání to lidi a já nechci, aby na forum chodilo méně lidí a ty snad také ne.

tldr: Trestat, když je potřeba, ne preventivně! 

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi