pokračování:
Když jsem řekl své mamince že ať toho nechá že je mi už trapně, a na to řekla jen toto:Že ti nebylo trapně když jsi zničil postel za několik tisic tak teď si to pěkně užiješ a mám pro tebe další zprávu dneska přijede teta se svými dcerami.
V tom momentě by se mě krve nedořezal a jen představa že budu před tetou a sestřenicemi v plenkách byla zdrcujicí.
V té nervozitě sem usnul a vzbudil mě až klepot na dveře a já se bál nejhoršího a měl jsem proč byla to teta , já se snažil nedělat hluk aby nepřišly do pokoje ale v tom jsem slyšel maminku jak řika Leni víš o tom že mám doma miminko? Lenka odpoví nevím!!!!!!
V tom maminka říka tak se utíkej podívat k Tomáškovy do pokoje a vem aji holky ať se podívají Holka bylo 12 a 13 let ta 12 letá jse jmenovala Julie a 13 leta Tereza .
A tak přišli do mého pokoje a když mě viděly nemohly se nesmát nikdy totiž neviděly tak velkého kluka v plence a oblečeného jako miminko a z dulikem v puse . V tom napadlo tu nejstarší dceru tety že by mě přebalily protestoval jsem ale bylo to k ničemu .
Maminka souhlasila a tak jsem zustal v pokoji ze sestřenici sám a hrozně jsem se bál co bude nasledovat .
Setřenice Tereza mi sundala plenku a začala mi otírat můj pokaděný zadek v tom si všimla že začínam brečet tak šla za moji maminkou jestli nemá njakou lahvičku ať se uklidnim.Tak maminka ji dala lahvičku s tím že ať dohledne na to ať ji vypiji celou sestřenice řekla že ano došla ke mně do pokoje a dala mi savičku lahvičky do pusy a já poslušně sál zatím co mě přebalovala.
jak mě přebalila a já poslušně vypil lahvičku z čajem tak mě odvedla do obyváku kde jsme si pustily tv a koukaly na pohádky .
A jak jsme tak koukaly na tv tak jsem na vše zapomněl . Bohůžel bližíl se nástup do školy po tydenních prazdninach a já se obaval nejhoršího že budu muset do školy v plenkách a v tom mi maminka oznamila že školní doktorka už ví o tom že mám problém z počuráváním a pokakavánim a tak jsem se zhrozil že musím do školy v plnekách,ale nic mi nezbyvalo než jít.
Příšlo ráno a jíž čas chystat se do školy a tak jsem šel do koupelny stím že mě maminka neuvidí a já si je budu moct sundat ,ale mylil jsem se mamina byla připravená a tak mě připravila do školy zabalila mi pár plen do tašky stím že jak přijdu ta se mám hlásit u paní doktorky.A jak jsem došel do školy už na mě čekaly spolužáci a já jsem rychle utikal do školy aby si nevšimly že mám na sobě plenky.
v Tom mě zastavila Lucinka dcera paní ředitelky a zároveň moje nejlepší kamaradka . A povída ta co Tomášku jak jsi si užil prazdniny ?Nevěděl jsem co odpovědět a tak jsem řekl že jsem byl nemocný a že musím za školní doktorkou aby mi mohla pomahat a ta Lucinka pověděla že mě tam odvede a já ji řikám že neni třeba že ji najdu sám ale Lucinka se nedala odbit byla až moc pěkna na to abych ji odehnal a tak jsem nakonec souhlasíl.Lucinka mě tedy odvedla za paní doktorkou a řekla že na mě počka a v tom pani doktorka přišla a řika Ahoj tomášku ttak jsem slyšela že jsi se začal počurávát a pokakávat a že musíš nosít plenky ale to se neboj to nic neni a v tom to slyšela Lucinka .Přišla ke mně a já začal brečet kvůli toho že to ví pravě ona a jeji reakce byla překvapivá.Odpoveděla Tomášku to se neboj já ti při všem pomohu a věř že to neni ostuda a něco ti povím aky je občas nosím . A ak jsme se z paní doktorkou rozloučily a šly oba na hodinu.
Paní učitelka došla do třídy a začala se vyptávát kdo jak prožil prazdniny poměrně všeci odpověděly že stravily prazdniny na chatach apod. přišla řada na mě a já odpověděl že jsem byl nemocný a v tom ze zadní lavice se ozval spolužák a povída.
Tomáš nosí plenky to je ostuda a já jsem s pláčem odešel ze třídy a v tom zamnou přišla moje třidní učitelka s Lucinkou.
Paní učitelka se na vše vyptavala a tak jsem ji to řekl a pochopila to a řekla neboj se Tomášku nic na tom není jsi jen nemocný a potřebuješ je a věř že kdyby je měly všichni co se ti směji tak ty by jsi se jim smál 20x tolik jelikož by jsi si řekl i na vás došlo za posměšky.
A tak po menší konzultaci jsme odešly do třídy a začala normalní hodina Matematiky a celý den již proběhl bez problému .
Pokračování příště