Abdl > Srazíky, akce a setkání
Sraz leto 2016
Kubík:
Já jsem pro ale náhoda je blbec , vybere se spatny datum a neobjevim se ani na 1nom :D Preci jen tyto mesice jsou uz sezoni .... turisti turisti turisti .... nesnasim cizince ...
PetrMyslivec:
--- Citace: petka63 Ledna 21, 2016, 21:25:57 ---A co jeden sraz v květnu a druhý v září? ;D
--- Konce citace ---
a nebo úplně nejlépe jeden sraz každý měsíc...
prozatím mohu kdykoliv a zároveň nikdy, protože takhle dopředu nevím a myslím si, že to tak má většina, proto navrhuji stanovit datum srazu co nejdříve podle možnostech alespoň těch, kteří se na něm budou aktivně podílet, jako je předně organizace a pod., protože zase na druhou stranu čím dříve budou lidé datum srazu vědět - tím lépe si to budou moci zařídit třebas v práci, nebo se vymlouvat na to, že na ten datum něco mají a kdyby to věděli dříve, určitě by si to nějak zařídili.
každopádně jsem pro sraz vícedenní, ideálně pátek večer - neděle po poledni - mmisa dal si myslím velice solidní nabídku
Sonya:
Pro mě je v květnu vyhovující pouze víkend 28./29.5. Lepší je duben. Ani tak ale nemohu zajistit na 100% svou účast. Určitě ale bude lepší vědět dřív, kdy by sraz byl.
Sraz (kecací ve čtvrtek) jednou týdně teoreticky v Ateliéru může být, ale mě to přijde zbytečně moc. Viděl bych to tak 1x za dva měsíce nebo čtvrt roku jako ideál a náš soukromý sraz jednou za půl roku.
nobody:
"malej sraz " co se ted konaji v atasu , bych delal mozna po dvou / trech mesicich a velke "vicedenni" (kterych jsem se zatim nezucastnil ) tak max 2x do roka . 1x letni , 1x zimni .
raulik:
Poptal jsem v Atasu terminy na druhou pulku kvetna a cerven. Jakmile budu vedet, dam sem vyber.
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi