abdl starší - jen převedeno z minulého fóra, zamčeno > Osobní
Ograsmus - "Temná strana plenek"
Anonymous:
--- Citace: "S4M8AL" ---Ale rád by jsem se vrátil k tématu. Jak jsi psala "co si to v plenkách udělám" - to je jasný, jak je to s náma chlapama... "prostě uděláš si to a konec" - v ten moment si prostě začneš říkat co jsi to vlastně za debila, plenky ti v ten moment vůbec nic neříkají a zhruba příští hodina je velice depresivní a nepříjmná. Alespoň tak to vnímá většina lidí, se kterými sem mluvil... ale jak je to u dívky, ženy? Tam asi ten problém, že po vyvrcholení nějaký pocit odmítání vůbec nenastává. To mě docela zajímá, protože tohle se samozřejmě nikde nedočeteš, tak by jsem byl moc rád, kdyby jsi mi to trochu objasnila, tak žesnké tělo v téhle situaci funguje a jak se stím vypořádá.
--- Konce citace ---
Sambale:
Asi stejně jako po sexu s mužem, kdy čekám na přídavek a ono leckdy (často) nic. :-))
Ne, já chápu, že je to pro vás trošku víc vyčerpávající a jiný než pro nás, ženy. Pokud nebudu se zkušeným mužem, nýbrž s průměrným (či pod-), tak zatímco on je už ve finále, tak já mám za sebou sotva zahřívací kolečko. To je prostě daný odlišným tělem a těma všema věcičkama v něm. Takže když si to udělám sama - třeba v plenkách - tolikrát, dokud to nebude stačit a pak už jsem uspokojená, takže se v nich obvykle rovnou vyspím. Ale jak říkám, dokud to funguje na pudovém základě směrem k uspokojení, nemám výčitky žádné. Ty začnou obvykle až ráno, když nastartuju mysl. Resp. tu část mysli, která je odpovědná za pocity provinění, studu a překročení jakýchsi pravidel. Párkrát se mi už stalo, že jsem měla nějaké výčitky těsně po vyvrcholení, ale většinou si to nechám až na to střízlivé ráno, kdy si zase řeknu: máš tohle zapotřebí? Neměla by ses nad sebou trochu zamyslet? Nejsi normální! atd. atd., dokud to nevyženu z hlavy. Pak dělám, jako by se to vůbec nestalo, samozřejmě, protože co jiného může člověk dělat. Ale abych to upřesnila - já nemám výčitky z toho, že jsem si to udělala, ale že k tomu potřebuju (ne vždy, samozřejmě) ty zatracené plenky. A pátrám, kde se stala chyba, proč to tak vlastně je!
Sonya:
Já už si na to pomalu zvykám a proč k stimulaci potřebuji různé pomůcky, to jsem nezjistil a asi ani nezjistím. Prostě to tak je, musím se s tím člověk smířit. Někde jsem četl, že primitivnějším lidem stačí jen obyčejný sex, zatímco intelektuálové pořád něco vymýšlejí a proto to asi vzniklo. Netroufám si tohle posoudit, ale asi na tom něco bude.
Ted´ mne vlastně napadá, každý k tomu něco potřebuje. Většině mužů stačí fotka nahé ženy, mně rozhodně ne. Ženy se dráždí různými předměty, ty plenkou. Je to akorát trochu jiný předmět, v zásadě ale pomůcka jako pomůcka.
Vendulka:
30% chlapů po sexu se otočí a osne. 20% si jde zakouřit. 50% odchází domů Jde spíš o to. Jestli i když mě chlap uspokojí, mi to stačí? Myslím z pohledu ženy. Je to i naopak. Při secu se udělám, zdá se že jsem uspokojen. Jenže pak si to ještě udělám do plínek. Někdo si řekne je to normální. Pro mě je. Nikomu tím neubližuji. Žena je spokojena a já taky.
petka63:
Patřím mezï těch "20% si jde zakouřit"
Vendulka:
Valerie není proč naříkat. Jaká chyba? Každému se líbí něco jiného. U nás jsou to plenky. Čím se ty dnes trápíš to já měl taky ve svých začátcích. Věř mi bylo to horší než dnes. Časem jsem se s tím srovnal. Teď v tom hledám jen to dobré co mi nošení plen přináší. Stále se obviňovat nevede nikam, možná tak do nějakého ústavu
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi