Abdl > O jiných AB/DL stránkách

Co je lepší abchat.kvalitne.cz VERSUZ abdlcz.com

<< < (2/3) > >>

mskvor:
Babyland je lepší, protože žije. Abchat byl v té době úplné zjevení, něco fantastickýho na český scéně, ale zašel na úbytě. A proto :

Ať žije admin a jemu podobní, ať žijem my všichni, co sem občas něco napíšem a ať žije Vendulka, co sem píše furt  :grin:

jaja-cz:
No sem se hodí toto:
"Král je mrtev, ať žije král"  :flower:
Hlavní plus vidím v tom, že se tomu Sambal začal věnovat a nefláká to tolik jako Petr (ale i jemu dík, že tu bylo alespoň něco).
Já si myslím, že je to prostě k rok dopředu a doufám, že to Sambala nepřestane bavit, neboď nevím kdo z Vás by měl tolik času aby tento web spravoval, já asi ne.  :shrug:

Sambele, děkujem  :flower:

Fallen_Angel:
no muj nazor je ze abdlcz.com je ve vsechn smerech lepsi...  :thumb: nejvetsi rozdil podle me je, ze tady to proste mnohem vic zije... tam byla nejaka aktualizace jednou za delsi cas a komunita mi tam prisla mrtvejsi
ja osobne to ted,  co se tyce komunity, delim na pred vznikem abdlcz.com a po vzniku  :flower:  :grin:

sambal:
By mě zajímalo kdo hlasovla pro ABchat a jeho případné připomínky, snad se jich dočkám  :sleep:

Anonymous:

--- Citace: "S4M8AL" ---By mě zajímalo kdo hlasovla pro ABchat a jeho případné připomínky, snad se jich dočkám  :sleep:
--- Konce citace ---

Ja ne ja jsem eště nehlasoval

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi