Snad můžu taky reagovat, i když... snad víte
Kde jsou lepší příběhy?Všude stejné... Něco malinko chybí a tady jsou novější, které ještě nikde nebyli nikdy vydané
Chybí vám zde příběhy z abchat?Ano
Co lidi zde a tam?Já nevím, já jsem tam s lidmi moc nemluvit, takže nevím
Co admini zde a tam?No já nevím, Petr byl vynikající admin, já mu za to co dělal moc vděčím, protože ABchat byla moje první stránka kde jsem se vůbec dozvěděl informace o tom co a kdo jsem. Ale měl jednu strašnou nevýhodu a to svoji lenost a taky že nebyl vůbec v kontaktu s ostatními. Alespoň já jsem z jeho strany neviděl žádnou velkou snahu o komunikaci
Co nálada na webech?To je otázka, co vyhovuje každému, ale asi musím říct, že tady je horší.
Co vecnost webů?Tuhle otázku jsem bohužel nepochopil
Co grafika webů?Snad lepší
I když se nepovažuji za kdejakého dobrého grafika. No asi je víc ABčkovější, ale on samotný název BABYLAND je AB, takže jsem to tak chtěl. Každopádně snad grafika nikoho neodrazuje, je pro všechny.
Jak se vám líbil přechod abchat.cz na abdlcz.cz?Libí, něco malinko to i stálo, jak úsilí, tak penízků
snad se to vyplatilo
Který web byl víc otevřený pro lidi?Nejspíš tady je to víc otevřenější
Který je přehlednější?Stejně, možná víc ABchatu
Kterej byl lepší?Nevím
Kde byl lepší kolektiv lidí?No asi tam, ale to je dané, že jsme spoustu lidí (včetně mě) tak trochu vyprovokovali ke komunikaci a vyšli na povrh až poslední dobou
Kde se vic hádalo?Tady
Kde je víc lidí?Tady
Chybělo vám něco na abchat co je zde?Ani ne, já jsem v té době ani nebyl moc na internetu, takže mě stačilol si tu a tam něco přečíst a nic dalšího jsem nepotřeboval
Chybí vám zde něco z abchat? Chybí mi moc ABDL Locator, ke kterému bohužel nemám zdrojové kódy
Odehrál se nějaký zásadní rozdíl a jaký? Jasně, alespoň u mě se stalo strašně moc věcí za tu dobu